Το E-Food τα σάρωσε όλα και είδε αυξημένα έσοδα!

Μοίρασε την γνώση...

Χρήση των μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του Covid έκανε πέρυσι η e-food (Online Delivery) που “είδε” τα έσοδα της που προέρχονται από προμήθειες που λαμβάνει από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τα ταμειακά της διαθέσιμα να εκτοξεύονται εν μέσω της πανδημίας.

banner

Όπως αναφέρει στις δημοσιευμένες οικονομικές της καταστάσεις τα λοιπά έσοδα περιόδου ποσού 279.421 ευρώ (21.784 ευρώ) αφορούν κυρίως έσοδα από ενοίκια.

Διαφήμιση

Η αύξηση του κονδυλίου οφείλεται στη χρήση της εφαρμογής συγκεκριμένων διατάξεων που έκανε η εταιρεία στο πλαίσιο αντιμετώπισης των αρνητικών οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.

Google news

Τα έσοδα της εταιρείας που στα τέλη του 2020 συνεργαζόταν με 13.000 καταστήματα, ανήλθαν στα 64,488 εκατ. ευρώ από 43,171 εκατ. ευρώ που ήταν το 2019.

Atlas VPN Hekka

Η αύξηση στον κύκλο εργασιών προήλθε κυρίως από την αύξηση των παραγγελιών με αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων από προμήθειες που αυξήθηκαν κατά 13,4 εκατ. ευρώ στα 46,143 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον ο τζίρος της αυξήθηκε και λόγω της χρήσης των υπηρεσιών προώθησης των συνεργαζόμενων καταστημάτων στην πλατφόρμα, όπως premium placement, προτεινόμενα πιάτα κ.λπ.


Τα έσοδα από παροχή υπηρεσιών ανήλθαν στα 13,527 εκατ. Ευρώ, 5,3 εκατ. ευρώ περισσότερα από το 2019.

Τα EBITDA ανήλθαν σε 31,653 εκατ. ευρώ από 23,705 εκατ. ευρώ, τα κέρδη προ τόκων και φόρων στα 31,019 εκατ. ευρώ έναντι 23,375 εκατ. ευρώ τα προ φόρων κέρδη στα 28,7 εκατ. ευρώ από 22,247 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους στα 21,39 εκατ. ευρώ, 27,2% περισσότερα από το 2019.

Αντίστοιχα τα ταμειακά της διαθέσιμα ξεπέρασαν τα 40,84 εκατ. ευρώ από 28,9 εκατ. ευρώ που ήταν το 2019. Σε ότι αφορά τη διάθεση των κερδών η διοίκηση της εταιρείας για τη χρήση του 2020 προτείνει τη διανομή μερίσματος 20 εκατ. ευρώ.

Επιπρόσθετα με απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης της 15ης Απριλίου του 2020 εγκρίθηκε η διανομή μερισμάτων 11 εκατ. ευρώ.

Στην εταιρεία απασχολούνταν 378 άτομα, από 268 άτομα το 2019 ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι της είναι ενοικιαζόμενοι με τρίμηνες συμβάσεις από γνωστή διεθνή εταιρεία, όπως αναφέρουν πηγές με γνώση.

Σε ό,τι αφορά στη συνεργασία της με την εταιρεία Σκλαβενίτης, η e-food σημειώνει πως το 2020 και μετά την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με την εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης για παραγγελιοληψία προϊόντων σούπερ μάρκετ και διανομής των προϊόντων αντί προμήθειας, εκδόθηκε εγγυητική επιστολή 2 εκατ. ευρώ με ρήτρα καλής πληρωμής, υπέρ της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής υπάρχει δέσμευση καταθέσεων 1 εκατ. ευρώ.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram