Το τερμάτισε η Microsoft!? Διαφήμιση του Xbox στη διαδικασία εγκατάστασης των Windows 10!

Μοίρασε την γνώση...

Πρώτο το Candy Crush και τώρα αυτό!? Τα Windows 10 θα σας ζητήσουν σύντομα να δημιουργήσετε μια συνδρομή $1 (επαναλαμβανόμενη στα $10 ανά μήνα) κατά το σετάρισμα ενός υπολογιστή! Δεν θέλετε το Xbox Game Pass; Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να πείτε “Όχι, ευχαριστώ” και απλώς να χρησιμοποιήστε τον νέο σας υπολογιστή; Δεν ντρέπεστε…..! (αστειεύομαι)

Αυτές οι τελευταίες ειδήσεις προέρχονται από τον Albacore, ο οποίος έχει ιστορικό εύρεσης πολλών νέων λειτουργιών στα Windows 10 προτού γίνουν γνωστές στο κοινό. Από τον Ιούνιο του 2021, είναι πιθανό αυτό το νέο “χαρακτηριστικό” να δοκιμάζεται σε Insider builds των Windows 10. Ως συνήθως, η λειτουργία ενδέχεται να αλλάξει ή να μην δει ποτέ το φως της ημέρας.


Κατά τη δημιουργία ενός νέου υπολογιστή, ενδέχεται να δείτε τη σελίδα “Ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας παιχνίδι” που σας ζητά να κάνετε κλικ στο “Εγγραφή για 1,00 $” ή να πείτε “Όχι, ευχαριστώ” σε αυτήν την καταπληκτική προσφορά.

Φυσικά, μόνο ο πρώτος μήνας είναι $1. Η υπηρεσία είναι στην πραγματικότητα 10$ ανά μήνα, η οποία είναι μια αρκετά τυπική τακτική, αλλά κατά κάποιο τρόπο αισθάνεται φθηνή όταν ενσωματώνεται στη διαδικασία εγκατάστασης των Windows 10.


Η υπηρεσία Xbox Game Pass για υπολογιστή της Microsoft στην πραγματικότητα δεν είναι κακή. Με μηνιαία χρέωση, έχετε πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που μπορείτε να τα παίξετε ό, τι θέλετε. Τρέχουν τοπικά στον υπολογιστή σας. Ορισμένα άτομα θα χαρούν από αυτήν τη συνδρομή – αλλά είναι πραγματικά η διαδικασία εγκατάστασης των Windows 10 το κατάλληλο μέρος για μία τέτοια διαφήμιση!? Τουλάχιστον το Candy Crush έχει φύγει. Μικρές νίκες.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com