Το TikTok κατάργησε 140.000 βίντεο που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα τον Μάιο και αντιμετώπισε 1.192 παράνομους λογαριασμούς!

Μοίρασε την γνώση...

Το Douyin ανακοίνωσε ότι τον Μάιο του 2021, συνολικά 140.000 βίντεο που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα καταργήθηκαν από την πλατφόρμα και θα αντιμετωπιστούν 1192 παράνομοι λογαριασμοί. Καταγγελίες από πολλούς κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων περιεχομένου έγιναν η αιτία για αυτές τις κινήσει.

Το Douyin έχει επενδύσει περισσότερους πόρους στην καταπολέμηση της πειρατείας και της απάτης στον τομέα της ασφάλειας φέτος.


Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι στο μέλλον, θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα τη δημιουργία βίντεο υψηλής ποιότητας και να καταπολεμούν τις παραβάσεις και την πειρατεία.

 

Σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις, στο πρώτο τρίμηνο του 2021, κατά την καταπολέμηση της απάτης με υψηλές συχνότητες, όπως γνωριμίες στο διαδίκτυο, έλεγχος εργασίας μερικής απασχόλησης, αγορές κ.λπ., το Κέντρο Ασφαλείας Douyin απέκλεισε 474.119 ύποπτους δόλιους λογαριασμούς. Μεταξύ αυτών, η πλατφόρμα μπλόκαρε ενεργά το 99,8% των λογαριασμών. .


Ταυτόχρονα, το Ντουίν συνεργάστηκε επίσης με τα όργανα δημόσιας ασφάλειας κατά της καταστολής 26 συμμοριών απάτης και συνέλαβε 120 υπόπτους εγκληματιών αυτό το τρίμηνο. Επί του παρόντος, υπάρχουν καθημερινά εκατοντάδες μοντέλα καταπολέμησης της απάτης στην πλατφόρμα Douyin, με περισσότερες από 8.000 στρατηγικές ελέγχου κινδύνων, οι οποίες μπορούν να παρακολουθούν ενεργά περισσότερο από το 92% της απάτης.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com