Το Xiaomi Mi 9 SE global αρχίζει να λαμβάνει ενημέρωση με Stable ROM Android 11 / MIUI 12.5

Μοίρασε την γνώση...

Το Mi 9 SE της Xiaomi κυκλοφόρησε αρχικά με Android 9 λίγο πριν από δύο χρόνια, οπότε είναι ωραίο να βλέπουμε ότι ο OEM παρακολουθεί τις παλαιότερες συσκευές του. Η νέα ενημέρωση δεν ενημερώνει την έκδοση MIUI του λογισμικού, αλλά παρέχει τη νεότερη έκδοση του Android 11.

Η ενημέρωση MIUI 12.5 που βασίζεται στο Android 11 έχει ήδη διανεμηθεί στους Κινέζους χρήστες τον Μάρτιο, οπότε εκκρεμούσε μόνο η παγκόσμια παραλλαγή. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για σταδιακή διάθεση, οπότε ορισμένες αγορές ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουν λίγες μέρες για να έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν σε V12.5.1.0.RFBMIXM., η οποία είναι η παγκόσμια έκδοση firmware.

Ωστόσο, μην περιμένετε δραστικές αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη, καθώς οι περισσότερες από τις αλλαγές βρίσκονται κάτω από την κουκούλα. Εκτός ίσως από άδειες μίας χρήσης και συννεφάκια συνομιλίας, που είναι εγγενείς λειτουργίες Android 11.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com