Το Xiaomi Mi A2 Lite λαμβάνει μια νέα ενημέρωση, ως την προτελευταία….!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ξεκίνησε να κυκλοφορεί το V11.0.20.0.QDLMIXM στο Mi A2 Lite, την τελευταία ενημέρωση για τη συσκευή. Τον περασμένο μήνα, η συσκευή έλαβε την πρώτη της ενημέρωση σε τρεις μήνες, με την Xiaomi να έχει αποφασίσει να μην κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Μαρτίου ή του Απριλίου 2021, για κάποιο λόγο.

Χωρίς έκπληξη, το V11.0.20.0.QDLMIXM περιέχει το σύνολο ενημερώσεων ασφαλείας του Ιουνίου 2021. Μπορείτε να διαβάσετε τι κοινές ευπάθειες και ανοίγματα (CVEs) έχει αντιμετωπίσει η Google αυτό το μήνα στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας της. Φαίνεται ότι η Xiaomi έχει αναβαθμίσει μόνο την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Mi A2 Lite με το V11.0.20.0.QDLMIXM.

Διαφήμιση

Το V11.0.20.0.QDLMIXM θα κυκλοφορήσει ως λήψη OTA τώρα. Η Xiaomi υποσχέθηκε να εκδώσει ενημερώσεις ασφαλείας τριών ετών στο Mi A2 Lite, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018. Ως εκ τούτου, το V11.0.20.0.QDLMIXM μπορεί να είναι η προτελευταία ενημέρωση του Mi A2 Lite. Ανεξάρτητα, αναμένουμε ότι η Xiaomi θα εκδώσει το V11.0.21.0.QDLMIXM τον επόμενο μήνα.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Lightinthebox WW Wondershare WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

viaΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram