Το XIAOMI MI MIX 4 θα χρησιμοποιεί την γρηγορότερη φόρτιση στην ιστορία της εταιρείας!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi MIX Fold, υπήρχαν αρκετές αναφορές σχετικά με το Xiaomi Mi MIX 4. Η εταιρεία φάνηκε να έχει εγκαταλείψει τη σειρά MIX μέχρι να φτάσει το MIX Fold. Ακόμα και σε αυτό, το MIX Fold δεν είναι ένα κανονικό smartphone σειράς MIX. Έτσι, οι χρήστες εξακολουθούν να περιμένουν το Xiaomi Mi MIX 4. Πριν από λίγες ημέρες, ο δημοφιλής Weibo leakster @DCS ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα ναυαρχίδα λαμβάνει πλέον πιστοποιήσεις στην Κίνα. Αυτό δείχνει ότι η κυκλοφορία αυτού του smartphone είναι κοντά.

Επιπλέον, μια πρόσφατη έκθεση δείχνει ότι το Xiaomi Mi MIX 4 έλαβε πρόσφατα πιστοποίηση κινέζικου δικτύου. Η έκθεση ισχυρίζεται ότι η γρήγορη ισχύς φόρτισης αυτού του smartphone θα «ανανεώσει τα ιστορικά αρχεία». Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει με την ταχύτερη ισχύ φόρτισης στην ιστορία της Xiaomi!


Τον Φεβρουάριο, οι «Ενδιάμεσες διατάξεις για τη διαχείριση ραδιοφώνου εξοπλισμού ασύρματης φόρτισης (μετάδοση ισχύος) (σχέδιο σχολίου)» που εκδόθηκε από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής απαιτεί η ονομαστική ισχύς μετάδοσης κινητού και φορητού εξοπλισμού ασύρματης φόρτισης να μην υπερβαίνει τα 50W.

Η ισχυρή φόρτιση στο MIX 4 είναι σχεδόν σίγουρη

Έτσι, το Xiaomi Mi MIX 4 μπορεί να συνοδεύεται από τεχνολογία ασύρματης φόρτισης όχι μεγαλύτερη από 50W. Ωστόσο, για την ενσύρματη φόρτιση, αυτό το smartphone θα χρησιμοποιεί πολύ μεγαλύτερη ικανότητα φόρτισης. Σύμφωνα με αναφορές, το Xiaomi Mi MIX 4 μπορεί να συνοδεύεται από τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 200W. Ωστόσο, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι αυτή η συσκευή ενδέχεται να μην χρησιμοποιήσει τελικά την τεχνολογία των 200W. Μερικοί λένε ότι το MIX 4 θα χρησιμοποιεί τουλάχιστον 120 W ενσύρματη γρήγορη φόρτιση + 70 W ασύρματη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Ακόμα και με αυτήν την τεχνολογία φόρτισης, θα δημιουργεί νέο ρεκόρ.


Για τη φόρτιση υψηλής ισχύος, η ασφάλεια της φόρτισης ήταν πάντα μεγάλη ανησυχία για τους απλούς καταναλωτές. Σύμφωνα με τους μηχανικούς της Xiaomi, η γρήγορη φόρτιση 200W έχει προστασία με τέσσερις τρόπους. Περιλαμβάνεται η θερμοκρασία φόρτισης, η τάση φόρτισης, το ρεύμα φόρτισης και το πρωτόκολλο φόρτισης. Υπάρχουν συνολικά 40 πολλαπλά μέτρα προστασίας ασφάλειας.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδαμε το τελευταίο smartphone της σειράς MIX. Ας μην ξεχνάμε ότι η σειρά MIX εστιάζει σε οθόνες πλήρους οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι το Xiaomi Mi MIX 4 θα πρέπει να συνεχίσει να μετασχηματίζει το τμήμα της οθόνης. Αυτό το smartphone μπορεί να διαθέτει τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη. Η λύση της Xiaomi θα είναι πιο περίπλοκη από τη λύση της ZTE που υπάρχει ήδη στην αγορά.

Το Xiaomi MI MIX 4 θα βοηθήσει επίσης τη Xiaomi να σταθεροποιήσει περαιτέρω την κορυφαία ναυαρχίδα της. Έχει μεγάλη σημασία για τη Xiaomi και αξίζει να το περιμένουμε.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com