Το Xiaomi Mi Pad 5 πέρασε πρώτα μία βόλτα από το EEC πριν την παγκόσμια παρουσίασή του!

Μοίρασε την γνώση...

Η Ευρασιατική Οικονομική Επιτροπή (EEC) δημοσίευσε μια ενδιαφέρουσα κατάθεση της Xiaomi. Σύμφωνα με την EEC, η Xiaomi έχει καταχωρήσει ένα νέο tablet, πιθανώς επειδή πλησιάζει να το ανακοινώσει.

Δυστυχώς, η λίστα δεν αποκαλύπτει το όνομα της συσκευής, αλλά παρέχει τον αριθμό μοντέλου της. Ο εν λόγω αριθμός μοντέλου είναι 21051182G, όπως επισημάνθηκαν από τους @yabhishekhd και @xiaomiui. Τον περασμένο μήνα, η XDA Developers αποκάλυψε ότι η Xiaomi δούλευε σε τρία νέα tablet με το όνομα «nabu», «enuma» και «elish». Παρόλο που η EEC δεν έχει αναφέρει λεπτομερείς προδιαγραφές, η XDA Developers πιστεύει ότι και τα τρία tablet Mi Pad πρέπει να διαθέτουν οθόνες 16:10 και SoC Snapdragon 8xx.


Το επίθημα “G” του αριθμού μοντέλου δηλώνει ότι είναι και ένα παγκόσμιο μοντέλο. Ως εκ τούτου, φαίνεται πιθανό ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τη σειρά Mi Pad παγκοσμίως, αν και μένει να δούμε αν και οι τρεις συσκευές θα βγουν εκτός Κίνας. Προφανώς, η Xiaomi σκοπεύει να αποκαλύψει τη σειρά Mi Pad 5 αυτό το καλοκαίρι, ενώ έχει ήδη υποβάλει ορισμένα μοντέλα στο 3C.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com