Το YouTube σε Android TV, πρόσθεσε έλεγχο ταχύτητας αναπαραγωγής στην τελευταία ενημέρωση!

Μοίρασε την γνώση...

Το YouTube για τηλεοράσεις γενικά υστερεί λίγο όταν πρόκειται για νέες λειτουργίες, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Στην τελευταία αθόρυβη ενημέρωση, η Google φαίνεται να έχει αναπτύξει ευρέως υποστήριξη για ελέγχους ταχύτητας αναπαραγωγής στο YouTube για Android TV.

Σε αυτό που φαίνεται να είναι ένας ακόμη διακόπτης από την πλευρά του διακομιστή, η εφαρμογή YouTube στο Android TV έχει προσθέσει υποστήριξη για ελέγχους ταχύτητας αναπαραγωγής, ώστε να μπορείτε να επιβραδύνετε ή να επιταχύνετε ένα βίντεο με βάση τις προτιμήσεις σας. Πρόκειται για μια λειτουργία που ήταν από καιρό διαθέσιμη στον ιστότοπο του YouTube και σε εφαρμογές για κινητά, αλλά τώρα είναι επίσης διαθέσιμη σε τηλεοράσεις.


Η επιλογή εμφανίζεται κάτω από το μενού εκτεταμένων ρυθμίσεων κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο, απαιτώντας μερικά κλικ για να μεταβείτε στις επιλογές. Μόλις φτάσετε σε αυτό, θα έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής από 0,25x ταχύτητα σε 0,5x, 1,25x, 1,5x και 2x ταχύτητες. Αυτό μειώνει τις επιλογές 0,75x και 1,75x από άλλες πλατφόρμες, αλλά συνεχίζει να προχωρά στη σωστή κατεύθυνση.

Τα στοιχεία ελέγχου ταχύτητας αναπαραγωγής στο YouTube για τηλεόραση, ωστόσο, δεν είναι εντελώς νέα και μόλις τώρα έρχονται στη θύρα Android TV / Google TV. Η επιλογή είχε προηγουμένως ντεμπούτο στην σχεδόν ίδια εφαρμογή σε LG, Samsung και άλλες πλατφόρμες τηλεόρασης.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com