Τουρισμός για όλους: Νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, ποιοι είναι δικαιούχοι

Μοίρασε την γνώση...

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.

Εκτός από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τον κοινωνικό τουρισμό, ένα ακόμα πρόγραμμα προσφοράς δωρεάν διακοπών θα «τρέξει» από το υπουργείο Τουρισμού. Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.


Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.

Η δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων από ενδιαφερομένους, οι οποίοι δεν έχουν μέχρι σήμερα λάβει voucher θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών. Το άνοιγμα της πλατφόρμας θα επικοινωνηθεί προσεχώς μεανακοίνωση του Υπουργείου, ενώ η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων παραμένει η ίδια. Από το νέο αυτό επικείμενο κύκλο εφαρμογής του προγράμματος θα έχουν τη δυνατότητα να ωφεληθούν ακόμη 100.000 συμπολίτες μας


600.000 δικαιούχοι
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά 600.000 δικαιούχους. Συγκεκριμένα 100.000 νέοι δικαιούχοι κατόπιν κλήρωσης, μαζί με τους περσινούς δικαιούχους που δεν έκαναν χρήση. Η διάρκεια του προγράμματος είναι έως την 31η Δεκεμβρίου.

Οι αιτήσεις των νέων δικαιούχων θα γίνονται στη σελίδα tourism4all.gov.gr με τους κωδικούς taxisnet.

Οι προϋποθέσεις
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι τα φυσικά πρόσωπα που έχουν εισόδημα:
Ατομικό έως 16.000 ευρώ.
Οικογενειακό 28.000 ευρώ με προσαύξηση 1.500 ευρώ για κάθε τέκνο.

H επιδότηση
Για 2 ή 3 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό ανά άτομο τα 40 ευρώ την ημέρα.

Για 4 διανυκτερεύσεις: Επιδότηση 80% με ανώτερο ποσό ανά άτομο τα 30 ευρώ την ημέρα. Για τα ΑΜΕΑ η επιδότηση είναι 100% με ανώτερο ποσό ανά άτομο τα 30 ευρώ την ημέρα.

Κατάλογο Καταλυμάτων
Ο κατάλογος με το Μητρώο Παρόχων είναι προσβάσιμος μέσω της εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr και επικαιροποιείται: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΑΡΟΧΩΝ – ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


πηγη


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com