Βίντεο με νυχτερίδες σε κλουβιά σε εργαστήριο της Ουχάν, φαίνονται να ταΐζονται με σκουλήκια από επιστήμονα! Τελικά τι συμβαίνει….!? (video)

Μοίρασε την γνώση...

Νέο βίντεο που παρουσιάζει το Sky News Australia δείχνει ότι το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν κρατούσε νυχτερίδες, παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Δείχνει ότι πολλά από αυτά που μας έχουν πει για την προέλευση της πανδημίας από την αρχή ήταν κινεζική παραπληροφόρηση, η οποία στη συνέχεια διαδόθηκε από πολλούς ανθρώπους που εργάζονταν σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν», είπε η παρουσιάστρια Sharri Markson.


Η ίδια σημείωσε ότι το μέλος της ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που ερευνά την προέλευση της πανδημίας στην Ουχάν και ζωολόγος Πίτερ Νταζάκ δήλωσε ότι ήταν συνωμοσία ότι κρατούνταν νυχτερίδες στο Ινστιτούτο.

Μάλιστα είχε ανεβάσει σχετικό  tweet από τον Δεκέμβριο του 2020 ότι «δεν είχαν σταλεί νυχτερίδες στο εργαστήριο της Ουχάν». Βέβαια, στη συνέχεια, ο Νταζάκ είχε διαγράψει αυτές τις αναρτήσεις, ενώ πρόσφατα παραδέχτηκε ότι «δεν θα εκπλαγώ αν, όπως πολλά άλλα εργαστήρια ιολογίας, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν μια αποικία νυχτερίδων».


«Δεν ρώτησαν εάν υπήρχαν νυχτερίδες στο εργαστήριο, δεν ρώτησαν πού ήταν η βάση δεδομένων για τους ιούς, αυτό είναι τόσο σημαντικό πράγμα, η βάση δεδομένων για ιούς με περίπου 15.000 ή 17.000 δείγματα νυχτερίδας εξαφανίστηκε ξαφνικά από το Διαδίκτυο τον Σεπτέμβριο του 2019 λίγο πριν από το ξέσπασμα του COVID-19 », πρόσθεσε η Markson.

Το βίντεο διάρκειας 10 λεπτών δείχνει νυχτερίδες να κρατούνται σε κλουβί στο Ινστιτούτο ιολογίας του Ουχάν, ενώ ένας επιστήμονας τις ταΐζει με ένα σκουλήκι.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com