Windows 11 – Το κατεβάζουμε τώρα ή περιμένουμε!? Εγώ λέω…..

Μοίρασε την γνώση...

Εγώ προσωπικά θα σας έλεγα να περιμένετε και δείτε γιατί σας το λέω…..

banner

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει, έρχονται τα Windows 11. Πολλές φήμες κυκλοφόρησαν πριν από τη μεγάλη εκδήλωση των Windows στις 24 Ιουνίου και στη συνέχεια διέρρευσε μια πρώιμη έκδοση. Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το εγκατέστησαν και πράγματι είναι τα Windows 11. Αυτό είναι το όνομα και φαίνεται να έχει έναν αρκετά δραματικό επανασχεδιασμό.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι επίσημο έως ότου η Microsoft το λέει ότι είναι, και σε αυτό το σημείο, τα Windows 11 δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κομμάτι λογισμικού που έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει.

Google news

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε και η επιθυμία να συμμετάσχετε στη διασκέδαση είναι μάλλον αρκετά μεγάλη. Αλλά για μισό λεπτό, λίγο να το ξαναδούμε από την αρχή…..!

Gshopper Many GEOs Atlas VPN

 

Windows 11 διαρροή: τι συμβαίνει!?

Πρώτον, μια γρήγορη ενημέρωση εάν δεν έχετε παρακολουθήσει τις ειδήσεις τις τελευταίες ημέρες. Η Microsoft πραγματοποιεί εκδήλωση στις 24 Ιουνίου για να αποκαλύψει το επόμενο μεγάλο πράγμα για τα Windows. Πολλές εικασίες έχουν δείξει προς την φημολογημένη ενημέρωση «Sun Valley» που τελικά γίνεται Windows 11.

Τα teaser της Microsoft για την εκδήλωση έχουν επίσης κάποια σύνδεση με το 11, συμπεριλαμβανομένης της πραγματικής ώρας εκδήλωσης στις 11 π.μ. Όλες οι πινακίδες δείχνουν το 11.


Αλλιώς, η Microsoft έχει σταματήσει τις εκδόσεις Windows 10 Insider Preview στο κανάλι dev, αυτές που έχουν την πρώτη ματιά στις επικείμενες αλλαγές. Με μια μεγάλη αποκάλυψη στον ορίζοντα, αυτό είναι σχεδόν εκπληκτικό, καθώς θα περίμενε κανείς να αρχίσει να τροφοδοτεί με νέα πράγματα για μετά τις 24 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου, διέρρευσε μια πλήρης, πρώιμη έκδοση των Windows 11. Όχι μόνο δίνοντας το όνομα αλλά και την πρώτη μας σωστή ματιά σε μερικές από τις αλλαγές σχεδιασμού που μπορούμε να περιμένουμε με την επόμενη μεγάλη επανάληψη του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Γιατί δεν πρέπει να κάνετε λήψη των Windows 11

Λοιπόν, υπάρχει μια πλήρως λειτουργική έκδοση των Windows 11 εκεί έξω. Κατασκευάστηκε το 21996.1 για να είμαστε ακριβείς. Φαίνεται επίσης πολύ ωραία. Δεν υπάρχει μεγάλη ουσία, αλλά η μεγαλύτερη ενημερωμένη έκδοση σχεδιασμού στην πρόσφατη μνήμη εμφανίζεται. Ουσιαστικά, είναι τα Windows 10 με ένα νέο πρόγραμμα εκκίνησης πάνω από αυτό.

Πιθανότατα θα λατρέψετε κάποια μέρη και σίγουρα δεν θα λατρέψετε άλλα μέρη. Αλλά αυτό είναι ακόμη ένα έργο σε εξέλιξη και, όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε, μια ανεπίσημη εμφάνιση. Η Microsoft δεν έχει αναγνωρίσει τίποτα σχετικά με αυτήν την έκδοση, ανεξάρτητα από τα Windows 11.

Δεν πρέπει όμως να το κατεβάσετε. Δεν υπάρχει έλλειψη δημοσιογραφικής κάλυψης των Windows 11, συμπεριλαμβανομένου και της δικού μας εδώ στο iTechNews.gr, αναλαμβάνοντας τους κινδύνους, ώστε να μην χρειάζεται. Πρώτον, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως κλεμμένο λογισμικό. Ακόμα κι αν το ενεργοποιήσετε με έναν νόμιμο κωδικό άδειας χρήσης των Windows 10, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για λογισμικό που δεν πρέπει να διαθέτετε αυτήν τη στιγμή. Κανείς, εκτός της Microsoft.

Η άλλη πλευρά αυτού του νομίσματος είναι ότι πρόκειται να κάνετε λήψη από άγνωστες και δυνητικά αναξιόπιστες πηγές. Κατά τη λήψη των εκδόσεων προεπισκόπησης από τη Microsoft, ενδέχεται να είναι κατεστραμμένα, αλλά μπορείτε να εγγυηθείτε ότι είναι ασφαλείς. Όταν κάνετε λήψη από έναν τυχαίο σύνδεσμο MEGA που βρήκατε στον ιστό, δεν έχετε τέτοιες εγγυήσεις. Οτιδήποτε θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα σε αυτό το αρχείο.

Επομένως, ζητάμε προσοχή και τελικά να μείνετε μακριά…καλύτερα. Φυσικά, αν προχωρήσετε και το κατεβάσετε, βεβαιωθείτε ότι δεν το τοποθετείτε στο κύριο μηχάνημα ή σε αυτό που βασίζεστε για εργασία. Ή χρησιμοποιήστε μια εικονική μηχανή για να την απομονώσετε από οτιδήποτε σημαντικό.

Τα Windows 11 θα είναι σύντομα εδώ

Παρόλο που δεν περιμένουμε να ξεκινήσουν σωστά τα Windows 11 έως τον Οκτώβριο, η μεγάλη αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου. Μετά από αυτό, αναμένεται ότι η πρώτη έκδοση προεπισκόπησης θα φτάσει στο κανάλι dev του Windows Insider Program. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συνιστούσαμε σε οποιονδήποτε να πάει και να το πάρει για τον εαυτό του, καθώς προέρχεται από ένα επίσημο κανάλι που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Δεν υπάρχουν εμπόδια για την είσοδο στο πρόγραμμα Windows Insider. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας Λογαριασμός Microsoft και μπορείτε να εγγραφείτε για να τον δοκιμάσετε. Και πάλι, συνιστάται να μην το τοποθετήσετε στον κύριο υπολογιστή σας, αλλά κανένας δεν θα αποκλειστεί.

Περίληψη

Δεν είναι συχνά ότι τα Windows δημιουργούν τόσο τεράστιο θόρυβο, αλλά τα Windows 11 σίγουρα πυροδότησαν φωτιά ενδιαφέροντος. Αλλά βασίζεται επίσης σε διαρροές και λογισμικό που δεν πρέπει να είναι δημόσια.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να ασκήσετε αυτοσυγκράτηση, να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε έως τις 24 Ιουνίου για να μάθετε περισσότερα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram