Ξέρετε τι μισθό παίρνουν στην Google οι μηχανικοί, σύμβουλοι και αντιπρόεδροι!? Για δείτε που μάθαμε….

Μοίρασε την γνώση...

Η Google χαρακτηρίζεται ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως αλλά συγχρόνως και ένας από καλοπληρωτές του κλάδου. Πόσα χρήματα όμως, μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε αν επιθυμείτε να εργαστείτε στον τεχνολογικό γίγαντα;

Παρόλο που η εταιρεία δεν δημοσιοποιεί στοιχεία και λεπτομέρειες για τα ακριβή ποσά που δίνει στους εργαζομένους της ωστόσο, όλες οι αμερικανικές εταιρείες οφείλουν να αποκαλύπτουν τουλάχιστον την αμοιβή που είναι διατεθειμένες να καταβάλλουν σε αλλοδαπούς εργαζόμενους όταν υποβάλλουν αίτηση για βίζα.


Εδώ και καιρό έχει διαρρεύσει πως ένας μηχανικός λογισμικού θα μπορούσε να λαμβάνει ως και 353.000 δολάρια. Ακόμη, ο αντιπρόεδρος θα μπορούσε να δει το μισθό του να αγγίζει και τα 475.000 δολάρια.

Σίγουρα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί μηχανικοί στη Google αμείβονται με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το BusinessInsider, αρκετοί είναι οι εργαζόμενοι της εταιρείας – σε διάφορα πόστα – που κερδίζουν έναν μισθό με … έξι ψηφία. Για παράδειγμα, ένας εταιρικός σύμβουλος λαμβάνει 290.000 δολάρια. Τα νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πως εργαζόμενος στη θέση του SVP μπορεί να λάβει ετήσιο μισθό 650.000 δολαρίων.


Παρόλα αυτά, υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα ποσά δεν αφορούν στους μισθούς όλων των εργαζομένων σε παρόμοιες θέσεις αλλά μόνο στην το ποσό που είναι διατεθειμένη η εταιρεία να πληρώσει για αλλοδαπούς εργαζόμενους.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com