Απίστευτο και όμως αληθινό! Η σπασμένη έκδοση του Resident Evil 8 τρέχει καλύτερα από το νόμιμο αντίγραφο του παιχνιδιού!

Μοίρασε την γνώση...

Όποιος κάνει λήψη ενός παράνομου αντιγράφου ενός βιντεοπαιχνιδιού συνήθως πρέπει να ζήσει με το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν θα εκτελεστεί το ίδιο καλά όπως ένα πρωτότυπο αντίγραφο. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τις περιγραμματικές τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν για την παράκαμψη του μηχανισμού DRM ή από το γεγονός ότι τα παιχνίδια που έχουν ληφθεί παράνομα συχνά δεν μπορούν να ενημερωθούν τόσο εύκολα όσο τα πρωτότυπα αντίγραφα. Στην τελευταία καταχώρηση της CAPCOM στο franchise Resident Evil, το Resident Evil Village (49 $ ΗΠΑ στο Amazon για την έκδοση PS4), φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο.

banner

Σύμφωνα με τον Ars Technica, η σπασμένη έκδοση του Resident Evil Village τρέχει πολύ καλύτερα από ένα νόμιμο αντίγραφο του παιχνιδιού. Μια μη εξουσιοδοτημένη έκδοση του παιχνιδιού, η οποία εμφανίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατάργησε με επιτυχία το Denuvo, τον μηχανισμό κατά της παραβίασης του παιχνιδιού που αναπτύχθηκε από μια αυστριακή εταιρεία λογισμικού. Η αφαίρεση του συστήματος DRM υποτίθεται ότι οδηγεί σε μετρήσιμες βελτιώσεις στην απόδοση, ιδίως όσον αφορά τη σταθερότητα του ρυθμού καρέ στο παιχνίδι.

Διαφήμιση

Ενώ η λιανική έκδοση σταματάει και παγώνει, η παράνομα έκδοση του παιχνιδιού έχει πολύ πιο ομαλό και σταθερό ρυθμό καρέ. Το γεγονός ότι οι πειρατές λογισμικού έχουν αυτήν τη στιγμή καλύτερη εμπειρία στο παιχνίδι είναι ένα χτύπημα για κάθε έντιμο αγοραστή και οπαδό της σειράς. Απομένει να δούμε αν η CAPCOM θα βελτιστοποιήσει ή θα αφαιρέσει το μηχανισμό Denuvo από το παιχνίδι για να παρέχει στους πελάτες που πληρώνουν την εμπειρία που τους αξίζει.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Geekmaxi Many GEOs banner


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΔιαΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram