Χιλιάδες κονσόλες PS4 Pro “δουλεύουν” για cryptomining στην Ουκρανία!!!!

Μοίρασε την γνώση...

Πάνω από 3.500 PlayStation βοηθούσαν στην παραγωγή κρυπτονομισμάτων.
Η SBU (Security Service of Ukraine) ανακάλυψε μια αποθήκη παραγωγής κρυπτονομισμάτων γεμάτη με προϊόντα τεχνολογίας και πάνω από 3800 κονσόλες PS4 Pro. Η ειδική αυτή μονάδα, μάλιστα, έκλεβε ρεύμα από πάροχο, χρησιμοποιώντας πάρα πολλές διαφορετικές τεχνικές.

banner

Οι κονσόλες της Sony ήταν τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη και σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ, στο χώρο βρέθηκαν συνολικά πάνω από 5000 συσκευές που σχετίζονται με το gaming. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις cryptomining που έχουν εντοπιστεί στη χώρα μέχρι και σήμερα και εικάζεται πως τις λειτουργούσαν άνθρωποι που μένουν στο Κίεβο και την Βινίτσια.

SBU Cryptomining

Οι αρμόδιες αρχές εκτιμούν πως η ποσότητα ρεύματος που έφτανε με παράνομο τρόπο στις εγκαταστάσεις αυτές θα μπορούσε να αφήσει και ολόκληρη πόλη εκτός δικτύου και το κόστος της υπολογίζεται περίπου στα 260 χιλιάδες δολάρια!

Google news

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παροχή του ρεύματος αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή (η αποθήκη που εντοπίστηκε φαίνεται ότι της άνηκε μέχρι προσφάτως) και δεν επιβεβαιώνει την κλοπή του ρεύματος.

Banggood WW Zaful WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram