Έχεις Windows 10; Για άλλα τέσσερα χρόνια θα τα υποστηρίζει η Microsoft!!!

ΗMicrosoft θα υποστηρίξει τα Windows 10 τουλάχιστον μέχρι το 2025, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει επέκταση της υποστήριξης.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των Windows 11, πολλά media σε πολλές χώρες του κόσμου, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι το νέο λογισμικό θα αφήσει εκατομμύρια PCs πίσω του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να πανικοβάλει τους χρήστε, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανονικά το PC τους με Windows 10 για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι η ημερομηνία κατά την οποία θα σταματήσει η υποστήριξη των Windows 10, είναι η 14η Οκτωβρίου 2025. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, τα Windows 10 δεν θα λαμβάνουν πλέον νέες ενημερώσεις ασφαλείας από την Microsoft και τα Windows 10 θα θεωρηθούν νεκρά.

Την ίδια στιγμή, τα Windows 11, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, θα τρέχουν σε CPUs από τα τέλη του 2017. Και αυτό, έκανε πολλά μέσα ενημέρωσης, να προκαταβάλλουν ότι η Microsoft θα καταστήσει άχρηστο, καλό hardware, δημιουργώντας ένα ατέλειωτο e waste, αναφέρει το wifinews.

Ωστόσο, ένα PC από το τέλος του 2017, θα γίνει 8 χρονών όταν η Microsoft σταματήσει την υποστήριξη των Windows 10 το 2025. Έχεις άπλετο χρόνο για την αναβάθμιση του υλικού, εξάλλου τέσσερα χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα στον τεχνολογικό κόσμο.

Ποιες θα μπορούσαν να είναι οι εναλλακτικές λύσεις
Αν θέλετε να μείνετε με το τρέχον hardware και μετά το 2025, το οποίο ίσως να μην μπορεί να τρέξει Windows 11 (και υπάρχουν πολλοί που θα το κάνουν), υπάρχουν κάποιες επιλογές.

Πρώτον απλά μπορείτε να συνεχίσετε τη χρήση τους και μετά από αυτό το χρονικό αυτό διάστημα. Δεν θα σταματήσουν να δουλεύουν, αλλά δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις. Εξάλλου, η αλήθεια είναι ότι μάλλον η Microsoft θα επεκτείνει την υποστήριξή τους, ακόμη περισσότερο, όπως έκανε και με τα Windows XP και Windows 7. Τέλος, όλο και κάποιος τρόπος θα βρεθεί, που θα επιτρέψει την εγκατάσταση των Windows 11 σε υλικό που δεν υποστηρίζεται.

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα