Είδατε τα νέα παπούτσια της…..Mazda!?

Σε στενή συνεργασία με τη Mizuno, το ζευγάρι των αθλητικών παπουτσιών φέρει τον σχεδιασμό Kodo Soul of Motion της Mazda, διακρίνεται από τις λεπτές γραμμές και την απλή προσέγγιση στο στυλ – ότι ακριβώς βλέπεις δηλαδή στα οχήματα της Mazda.

Ωστόσο, το νέο ζεύγος παπουτσιών Mazda/Mizuno δεν στέκεται μόνο στην αισθητική. Προορίζεται να παρέχει στον οδηγό «ελαφριά, σταθερή, αλλά και συνάμα άνετη λειτουργία στη χρήση των πεντάλ».

Τα παπούτσια οδήγησης Mazda/Mizuno έχουν βασικά χαρακτηριστικά που είναι επίσης λειτουργικά, αφού έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν σημαντικά την ικανότητα ελέγχου και την ακρίβεια των πεντάλ.

Εκτός από αυτό, τα αθλητικά παπούτσια διαθέτουν στρογγυλεμένη σόλα που βελτιώνει την επαφή στο πάτωμα, ενώ επιτρέπει επίσης ευκολότερη περιστροφή ποδιών κατά την οδήγηση. Το δομημένο πλέγμα γύρω από τον Αχίλλειο τένοντα απορροφά την παραμόρφωση, διατηρώντας ιδανικά την εφαρμογή.

Ενώ τα περισσότερα παπούτσια οδήγησης διαθέτουν σκληρές λεπτές σόλες που τα καθιστούν άβολα στη χρήση εκτός του αυτοκινήτου, η Mizuno χρησιμοποιεί τεχνολογία Cob “clusters pod” για την απορρόφηση των κραδασμών.

Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει άμεση αίσθηση από τα πεντάλ, ενώ παρέχει τη δυνατότητα στα αθλητικά παπούτσια να είναι εξίσου άνετα και στην καθημερινή χρήση.

Τα παπούτσια Mazda/Mizuno είναι μόνο η αρχή για την Mazda σε τέτοιου είδους προϊόντα. Η εταιρεία στοχεύει να «εμπλουτίσει τη ζωή» των πελατών της μέσω προϊόντων life style. Αυτό είναι σύμφωνο με τη φιλοσοφία της Mazda προκειμένου να διατηρεί ιδιαίτερο δεσμό με τους πελάτες της και εκπληρώνοντας τον στόχο να προσφέρει πλέον premium αυτοκίνητα.

Τα νέα παπούτσια οδήγησης της Mazda είναι τώρα διαθέσιμα για παραγγελία στο Makuake έναντι 305 ευρώ. Οι παραδόσεις στους πελάτες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2022. Δεν έγινε ακόμη γνωστό εάν το νέο προϊόν αφορά και πολίτες εκτός Ιαπωνίας. Σύντομα η Mazda θα προβεί σε περαιτέρω διευκρινίσεις.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα