«Είσαστε απαράδεκτοι»… «Μας χρεώνετε και τις κάρτες που δεν μας φτάνουν ποτέ» γράφουν για την Εθνική τράπεζα!

Νέα προβλήματα στην εξυπηρέτηση πελατών στην Εθνική Τράπεζα, όπως καταγράφονται από πελάτες στη σελίδα της στο facebook (https://www.facebook.com/hashtag/mazidimiourgoumemellon)

Συγκεκριμένα γράφει πελάτισσα της τράπεζας:

«Είσαστε απαράδεκτοι…Δεν μας φτάνουν οι κάρτες ταχυδρομικά που μας τις στέλνετε, με απλό ταχυδρομείο και όχι συστημένες. Κάνετε και εκδηλώσεις και δεν ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα των πελατών σας. Μας χρεώνετε και τις κάρτες που δεν μας φτάνουν ποτέ.

Η απάντηση της τράπεζας ήταν η εξής:

«Καλημέρα σας.Παρακαλούμε να μας καλέσετε καθημερινά στο +30 2104848484, 08.00-20.00, προκειμένου να πραγματοποιθεί ταυτοποίηση των στοιχείων σας, να εξεταστούν τα δεδομένα και να σας ενημερώσουμε. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας
Κάτω από την ίδια ανάρτηση γράφει μία άλλη πελάτισσα:
«Μα σας καλούμε στο νούμερο αυτό, αλλά δεν σας βρίσκουμε!!! Άσε που κάθε 15 δευτερόλεπτα βγαίνει το μήνυμα αναμονής, έτσι για να μας σπάσει τα νεύρα ακόμη περισσότερο!»
Και η νέα απάντηση της τράπεζας:
Καλησπέρα σας. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αδυναμία εξυπηρέτησής σας κατά την πρόσφατη επικοινωνία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι φαινόμενα όπως αυτό που επισημαίνετε δε συνάδουν με τις προδιαγραφές λειτουργίας του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Εθνικής Τράπεζας. Σας διαβεβαιώνουμε πως καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας. Δυστυχώς όμως, πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος να παρουσιαστούν αστοχίες και κάποιοι πελάτες μας να ταλαιπωρηθούν. Ζητάμε την κατανόησή σας. Εφόσον δεν έχετε ακόμη εξυπηρετηθεί παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected], αναφέροντας κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα