Ενημερώστε ΤΩΡΑ τον Chrome στην έκδοση 91.0.4472.164 για να διορθώσετε 0-day ευπάθειες!

Σύμφωνα με το mspoweruser, η Google προώθησε σήμερα μια επείγουσα ενημέρωση για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και προώθησε την έκδοση 91.0.4472.164 για Windows, Mac και Linux ταυτόχρονα.

Ο σκοπός αυτής της ενημέρωσης είναι να επιλύσει πολλές ευπάθειες ασφαλείας στο Chrome, συμπεριλαμβανομένης μιας σοβαρής ευπάθειας 0-day.


Η Google είπε ότι η ευπάθεια κωδικός CVE-2021-30563 έχει αξιοποιηθεί ευρέως από τους εισβολείς. Αυτή η ευπάθεια είναι ένα σφάλμα στη μηχανή Javascript V8 του προγράμματος περιήγησης Chrome. Η Google παραδέχτηκε την ύπαρξη της ευπάθειας.

Το αρχείο καταγραφής ενημερώσεων δείχνει ότι αυτή η ενημέρωση του Chrome διορθώνει επίσης τις ακόλουθες ευπάθειες:


  • CVE-2021-30559
  • CVE-2021-30541
  • CVE-2021-30560
  • CVE-2021-3056
  • CVE-2021-30562
  • CVE-2021-30564

Οι χρήστες πρέπει να ανοίξουν χειροκίνητα τις ρυθμίσεις του Chrome και να επιλέξουν “Σχετικά με το Chrome” στο κάτω μέρος της λίστας μενού στα αριστερά για αυτόματη ενημέρωση. Μετά την ενημέρωση και επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες καρτελών που ανοίγουν θα επαναφερθούν αυτόματα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο