Govee Immersion Wi-Fi TV Backlights – Πως να κάνετε οικονομικά πολύ εντυπωσιακή την τηλεόρασή σας!

Μοίρασε την γνώση...

Η Govee είναι μία γνωστή εταιρεία με αρκετές δημιουργίες στον τομέα του φωτισμού. Έτσι εάν μπείτε στο Ευρωπαϊκό της site, θα δείτε ότι έχει διάφορες συσκευές φωτισμού για το σπίτι, για το αυτοκίνητο, για την τηλεόραση αλλά και μία συσκευή υγρόμετρου/θερμόμετρου. Πριν λίγο καιρό με είχε βρει η εταιρεία για να σας παρουσιάσω κάτι στο κανάλι του iTechNews.gr. Έτσι βρήκα την ευκαιρία και είπα να μου στείλουν τον οπίσθιο φωτισμό τηλεόρασης που είχαν στην Ευρωπαϊκή τους αποθήκη, όπως και πράξανε.

Φυσικά η συσκευασία, αφού ήρθε από Ευρώπη, ήρθε χωρίς πρόβλημα. Το κουτί έχει από την μπροστινή μεριά το πως είναι ο φωτισμός στην τηλεόραση με μία κάμερα που χρειάζεται στο κέντρο του πάνω μέρους της τηλεόρασης. Στο πίσω και στο πάνω μέρος έχει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά.


 

Ανοίγοντας την συσκευασία, θα βρείτε την λεντοταινία, όπου είναι χωρισμένη στα 4 και συνδέεται το κάθε μέρος με καλώδιο. Η λεντοταινία αποτελείτε ουσιαστικά από δύο κομμάτια 70cm για αριστερά/δεξιά και δύο από 120cm, που είναι για πάνω και κάτω. Η συσκευή είναι για τηλεοράσεις 55 – 65 ιντσών. Η κάμερα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της τηλεόρασης (μπορείτε να το βάλετε και στο κάτω δείχνει η εφαρμογή, αλλά δεν ξέρω εάν θα είναι πρακτικό αυτό), έχει ανάλυση 1080p, είναι αδιάβροχη, δουλεύει με DC 12V. Η συσκευή ελέγχεται είτε μέσω της εφαρμογής, είτε μέσω των τριών κουμπιών στη συσκευασία σύνδεσης που μπαίνει πίσω από την τηλεόραση ή και με φωνητικές εντολές μέσω Siri/Alexa/Google Assistant.

Εγώ έχω μία 65άρα τηλεόραση που είναι εγκαταστημένη πάνω στον τοίχο. Αυτό βέβαια δεν με εμπόδισε να εγκαταστήσω την συσκευή της Govee και χρειάστηκα μόλις 3 λεπτά περίπου για να τα έχω όλα έτοιμα. Αφού εγκαταστήσετε την λεντοταινία στην τηλεόραση, μετά μέσω της εφαρμογής θα την σετάρετε για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η λεντοταινία συνδέεται μέσω 2.4GHz στο δικτυό σας.

Καταλαβαίνετε ότι η όλη διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη, ενώ είναι σίγουρο ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.


Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Ελπίζω να μην ξεχάσετε να πατήσετε το Like και να κοινοποιήσετε το βίντεο, όπως και να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr

And in english….

Εδώ έχω να πω ότι είναι ένα από τα λίγα πράγματα που θα κρατήσω για μένα, από αυτά που μου στέλνουν για παρουσίαση (διαγωνισμό σας έχω κάμποσους το επόμενο διάστημα για εσάς, μην ανησυχείτε με μεγάλα δώρα), επειδή μου άρεσε πάρα πολύ! Εάν θέλετε να το πάρετε και εσείς από την Ευρωπαϊκή αποθήκη της Govee, ΧΩΡΙΣ πρόβλημα όπως είπα τελωνείου, τότε απλώς πατάτε σε αυτό το link. Η τιμή του είναι μόλις 79.99€!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com