Huami – Τέρμα πια οι custom εκδόσεις των Mi Fit και Zepp, μόνο ότι βρίσκεται στο Playstore!

Μοίρασε την γνώση...

Η Huami είναι μία εταιρεία που την ξέρουμε από τα Xiaomi Mi Band που βγάζει για την Xiaomi, την σειρά smartwatch GTR/GTS, Bip, Stratos και άλλων πολλών. Για την διαχείριση αυτων την συσκευών, η εταιρεία έχει βγάλει δύο εφαρμογές, το Mi Fit και την Zepp όπως την μετονόμασε πρόσφατα. Οι δύο αυτές εφαρμογές, παρόλο που είναι καλές, υπήρχαν αρκετά χαρακτηριστικά κλειδωμένα ή κρυμμένα που άτομα που ξέρανε τι τους γινόταν όπως η MagicalUnicorn  αλλά και ο AMSUser που φτιάχνει την AeX που έχω μεταφράσει και σας δίνω από εδώ, τα βγάζανε στην επιφάνεια και δίνανε έτσι την δυνατότητα να γίνονται ακόμα καλύτερες οι συσκευές μας. Δυστυχώς όμως αυτό με μία κίνηση της Huami θα αλλάξει….

Η εταιρεία τα κατάφερε και πάλι. Βάση μία ανακοίνωσης της MagicalUnicorn στο Geekdoing, όπου βρίσκεται τις δικές της εκδόσεις για Mi Fit και Zepp, αναφέρει ότι λόγο αλλαγών στον τρόπο που κωδικοποιείτε πια οι εφαρμογές, αδυνατεί να τις τροποποιήσει και να τρέχουν μετά στο κινητό μας χωρίς πρόβλημα, Ουσιαστικά η έκδοση που είναι κοινή για τις δύο εφαρμογές, λέει τα εξής:

Code:
libantidebug-lib.so.
libantirepack-lib.so.
libcrypto-lib.so.
libsdk_patcher_jni.so.
libwhiteboxClient.so

About libwhiteboxClient.so, there is in application code Lcom/qihoo/jiagu/whitebox/client/. Jiagu is a tool to avoid app modification (as example, by only modifying application signature, application won’t start after install).

There is maybe possibility to “bypass” Jiagu, but I will respect Huami decision and stop modify Mi Fit & Zepp applications.

I personally think use tool like Jiagu is a stupid idea, the only guys who modify their apps (like AeX, MifitTcxExport, All in One) do it to improve the user experience by enabling, adding and fixing functionalities that Huami hidden or never added/fixed. Instead of do all to avoid application modification it can be better Huami take care about user requests and reports…

Mi Fit 5.1.0 – All in One 2.0 is and will normally remain the last Mi Fit “All in One” version.

Zepp 5.12.2 – All in One 2.0 is and will normally remain the last Zepp “All in One” version.

 

Πραγματικά η κίνηση αυτή της Huami κατ’ εμέ είναι απαράδεκτη, θέλοντας να εδραιώσει στην αγορά το μονοπώλιο της. Οι συσκευές της έχουν ένα κάρο προβλήματα, οι περισσότεροι χρήστες γκρινιάζουν και αντί να βοηθάει την κοινότητα και τον κόσμο, με την κίνηση αυτή την αποτρέπει ακόμα περισσότερο. Όπως γράφει και η MagicalUnicorne, ισως να υπάρχει λύση, αλλά δεν σκέφτεται να το πολυκοιτάξει. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη η Huami (αν και προσωπικά αμφιβάλλω) και να γυρίζουν τα πράγματα ως έχει.

Τις τελευταίες εκδόσεις των δύο προγραμμάτων μπορείτε να τις βρείτε εδώ: Mi Fit “All in One” versionZepp “All in One” version

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com