Η Xiaomi επεκτείνει την κυκλοφορία του Android 11 για το Redmi Note 8 σε κινητά με Global ROM!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Xiaomi άρχισε να στέλνει το Android 11 στο Redmi Note 8 στην Ευρώπη, φέρνοντας το στο ίδιο επίπεδο με νεότερες συσκευές Redmi όπως το Redmi Note 9 Pro και το Redmi Note 10. Η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει εκεί, και τώρα επεκτείνει την κυκλοφορία του Android 11 στο Redmi Note 8.

Coupons from Banggood

Ενώ η πρώτη ενημέρωση αφορούσε το ευρωπαϊκό μοντέλο της συσκευής, αυτή η ενημέρωση αφορά το παγκόσμιο μοντέλο. Το OTA φτάνει με την ονομασία build “MIUI 12.0.1.0 RCOMIXM”. Αυτό υποδηλώνει το συνηθισμένο, ότι είναι μια πολύ πρώιμη έκδοση και φέρνει το Android 11 στο παγκόσμιο μοντέλο του τηλεφώνου. Το OTA είναι 2,3 GB, καθώς είναι μια πλήρης αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος. Η ενημέρωση παρέχει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουλίου.

Διαφήμιση

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η έκδοση δεν είναι ακόμη δημόσια. Φαίνεται να είναι αποκλειστικά για πιλότους δοκιμαστές αυτήν τη στιγμή, αλλά τελικά θα φτάσει στο κοινό – ίσως σε λίγες εβδομάδες.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
 

Δια


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com