Η Xiaomi επεκτείνει την κυκλοφορία του Android 11 για το Redmi Note 8 σε κινητά με Global ROM!

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Xiaomi άρχισε να στέλνει το Android 11 στο Redmi Note 8 στην Ευρώπη, φέρνοντας το στο ίδιο επίπεδο με νεότερες συσκευές Redmi όπως το Redmi Note 9 Pro και το Redmi Note 10. Η εταιρεία δεν σχεδιάζει να σταματήσει εκεί, και τώρα επεκτείνει την κυκλοφορία του Android 11 στο Redmi Note 8.

Ενώ η πρώτη ενημέρωση αφορούσε το ευρωπαϊκό μοντέλο της συσκευής, αυτή η ενημέρωση αφορά το παγκόσμιο μοντέλο. Το OTA φτάνει με την ονομασία build “MIUI 12.0.1.0 RCOMIXM”. Αυτό υποδηλώνει το συνηθισμένο, ότι είναι μια πολύ πρώιμη έκδοση και φέρνει το Android 11 στο παγκόσμιο μοντέλο του τηλεφώνου. Το OTA είναι 2,3 GB, καθώς είναι μια πλήρης αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος. Η ενημέρωση παρέχει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουλίου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η έκδοση δεν είναι ακόμη δημόσια. Φαίνεται να είναι αποκλειστικά για πιλότους δοκιμαστές αυτήν τη στιγμή, αλλά τελικά θα φτάσει στο κοινό – ίσως σε λίγες εβδομάδες.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα