Μάθαμε ποιος πολύ γνωστός πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου μπαίνει στα “Καλύτερα μας Χρόνια”!

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΟΝ ΤΙΜΕ”, στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” της ΕΡΤ, θα συμμετέχει ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου.

Η επιτυχημένη σειρά της κρατικής τηλεόρασης που πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, επιστρέφει το φθινόπωρο και στο ανανεωμένο καστ θα πρωταγωνιστεί και ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα υποδυθεί έναν ρόλο-έκπληξη σε σχέση με τους κωμικούς ρόλους που μας έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν άστεγο εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος υποφέρει από μία μορφή άνοιας και κάποια στιγμή χάνονται τα ίχνη του και τον αναζητούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.