Μέσω εφαρμογής στο κινητό ο έλεγχος σε μαγαζιά και εκδηλώσεις του πιστοποιητικού covid!

Μοίρασε την γνώση...

Ένα ψηφιακό εργαλείο για τη θωράκιση επιχειρήσεων ή άλλων χώρων συνάθροισης απέναντι στην πανδημία δημιουργεί το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

banner

Μέσω ειδικού mobile application θα γίνεται ο έλεγχος της εγκυρότητας, γνησιότητας και ακεραιότητας του Ευρωπαϊκού Ψηφιακού Πιστοποιητικού Covid-19, όπως προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Διαφήμιση

Η ηλεκτρονική εφαρμογή θα είναι ένα όπλο στη φαρέτρα των επιχειρηματιών. Θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως προβλέπεται, από τους ιδιοκτήτες ή νόμιμους εκπροσώπους και από εξουσιοδοτημένους από αυτούς υπαλλήλους συγκεκριμένων επιχειρήσεων, ώστε να ελέγχεται μέσω της σάρωσης ενός QR code, κατά πόσο είναι έγκυρο το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19 ή η βεβαίωση εμβολιασμού.

Google news

Το νέο application θα χρησιμοποιηθεί σε επιχειρήσεις εστίασης, προβολής κινηματογραφικών ταινιών, κέντρα διασκέδασης, επιχειρήσεις διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων, ακροαμάτων, λοιπών παραστατικών τεχνών ή κάθε είδους πολιτιστικών ή αθλητικών ή εορταστικών εκδηλώσεων ή εμπορικών εκθέσεων, οι οποίες είτε στεγάζονται ή διοργανώνονται σε κλειστούς χώρους, είτε λειτουργούν ή διοργανώνονται σε υπαίθριους χώρους.

Dresslily WW Blackshark WW

Κατά τη σάρωση του σχετικού κωδικού QR, στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα εμφανίζονται αποκλειστικά το ονοματεπώνυμο του φυσικού προσώπου και η ένδειξη σχετικά με την εγκυρότητα, γνησιότητα ή ακεραιότητα ή μη του σαρωθέντος πιστοποιητικού ή βεβαίωσης.

Βάσει της τροπολογίας, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας ορίζεται ως υπεύθυνη επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, κατά τη διενέργεια των ελέγχων με χρήση της ανωτέρω εφαρμογής.


 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram