Microsoft: Ορισμένα SKU των Windows 11 θα αποσταλούν με την σκοτεινή λειτουργία ως προεπιλογή!

Μοίρασε την γνώση...

Οι εταιρείες τεχνολογίας μεταβαίνουν αργά σε σκοτεινές λειτουργίες τόσο σε φορητές συσκευές όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές και η Microsoft θέλει τώρα να ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία στα Windows 11 από προεπιλογή. Σύμφωνα με αξιωματούχους της Microsoft, ορισμένα SKU των Windows 11 θα αποστέλλονται με την σκοτεινή λειτουργία ως προεπιλογή, αλλά οι χρήστες μπορούν πάντα να αλλάζουν την λειτουργία φωτισμού.

banner

Η εγγενής σκοτεινή λειτουργία των Windows 11 θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν ρυθμίζετε μια νέα συσκευή ή καθαρίζετε την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.

Διαφήμιση

Η Microsoft ενεργοποιεί τη σκοτεινή λειτουργία από προεπιλογή, επειδή “ξοδεύουμε πολύ περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας φωτεινές οθόνες”. Κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας Microsoft Inspire, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία σε “όλες τις εμπορικές μονάδες των Windows 11” για την υποστήριξη απομακρυσμένης εργασίας.

Google news

«Τα Windows είναι μόνο μία από τις δεδομένες ζωές από τις εκπληκτικές συσκευές και τις υπηρεσίες που παρέχετε, οι οποίες έχουν και θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να ευδοκιμήσουν, και αφού ξοδεύουμε πολύ περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας φωτεινές οθόνες όχι μόνο για ατελείωτα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και αμέτρητες συναντήσεις, συντηρώντας τις προσωπικές μας ζωές για να ξεκουράζουμε τα μάτια σας », λέει η Melissa Grant, Διευθύντρια του Windows Enterprise Marketing της Microsoft

AliExpress WW Cafago WW

«Φυσικά, η λειτουργία φωτισμού είναι διαθέσιμη αν αυτή είναι η προτίμησή σας», είπε η Microsoft.

Για κάποιο λόγο, η Microsoft αναφέρει ότι οι εκδόσεις των Windows 11 για τους καταναλωτές θα συνεχίσουν να αποστέλλονται σε λειτουργία φωτισμού.


Για όσους δεν το γνωρίζουν, η έκδοση Home των Windows 10 διατίθεται προς το παρόν σε λειτουργία φωτισμού από προεπιλογή και η Pro χρησιμοποιεί σκοτεινή λειτουργία. Οι SKU επιχειρήσεων και εκπαίδευσης χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή ελαφριά λειτουργία. Ξεκινώντας με τα Windows 11, η Microsoft θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία για εκπαιδευτικές επιχειρήσεις και εκπαίδευση, ενώ τα Windows 11 Home και Pro SKU θα συνεχίσουν να αποστέλλονται σε λειτουργία φωτισμού.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε μια φωτεινή ή σκοτεινή λειτουργία, αλλά αυτές θα είναι οι νέες προεπιλεγμένες διαμορφώσεις για τα Windows 11.

Τα νέα στοιχεία ελέγχου εξατομίκευσης των Windows 11

Σε αντίθεση με τα Windows 11, η σελίδα Εξατομίκευση των Windows 11 σάς επιτρέπει να επιλέξετε από πολλά θέματα ακριβώς στο επάνω μέρος της σελίδας.

Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε ένα πιο σκοτεινό θέμα, τα Windows θα ενεργοποιήσουν αυτόματα τη σκοτεινή λειτουργία και θα εφαρμόσουν το χρώμα έμφασης στο μενού Έναρξη, το οποίο χρησιμοποιεί τώρα ένα νέο Fluent υλικό που ονομάζεται “Mica”.

Η Microsoft δοκιμάζει επί του παρόντος έξι θέματα και πολλές ταπετσαρίες για τα Windows 11 και περισσότερες επιλογές θα μπορούσαν να εισαχθούν το επόμενο έτος ως μέρος της ενημέρωσης 22H2 της έκδοσης των Windows 11.

Σύμφωνα με αναφορές, τα Windows 11 αναμένεται προς το παρόν να κάνουν ντεμπούτο τον Οκτώβριο και μια ευρύτερη διάθεση προγραμματίζεται για τις αρχές του 2022.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram