Microsoft… streaming των Windows σας σε οποιαδήποτε συσκευή μέσω της υπηρεσίας Cloud «Windows 365» (βίντεο)

Σύντομα όλοι θα μπορούν να τρέχουν τα Windows τους σε συσκευές Αndroid/iOS smartphones, Mac ή Linux χάρη στη κανούρια Cloud PC υπηρεσία της Microsoft: Windows 365.

Η υπηρεσία μπορεί να πραγματοποιήσει streaming των Windows 10 και των επερχόμενων Windows 11 μέσω του διαδικτύου. Η εταιρεία σχεδιάζει να τη κάνει διαθέσιμη στις 2 Αυγούστου και την προορίζει κυρίως για επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Windows 365 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως “μια εμπειρία άμεσης ανταπόκρισης σε εργασιακές ανάγκες εκτός του χώρου σας”, η οποία θα αποθηκεύει επίσης όλες τις εφαρμογές, τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις σας. Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της πύλης ιστού του Windows 365 ή μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής απομακρυσμένου ελέγχου της επιφάνειας εργασίας. Η σύνδεση στο διαδίκτυο για το μηχάνημα, είτε αυτό είναι φορητός υπολογιστής, tablet ή smartphone, πρέπει απλώς να είναι αρκετά γρήγορη για streaming ταινίας.


Windows 365
«Η εμπειρία των Windows είναι συνεπής, ανεξάρτητα από τη συσκευή. Μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε, επειδή η κατάσταση του Cloud PC σας παραμένει η ίδια, ακόμα και όταν αλλάζετε συσκευές », δήλωσε η εταιρεία στην ανακοίνωση της Τετάρτης. Η υπηρεσία θα ενσωματώσει επίσης εφαρμογές γραφείου από το Microsoft 365.

Το Redmond δημιούργησε τα Windows 365 για επιχειρήσεις που προσπαθούν να παρέχουν ασφάλεια σε εργαζόμενους που δουλεύουν, είτε στο σπίτι τους, είτε σε απόμακρες περιοχές από το διαδίκτυο. Κανονικά, μια εταιρεία έστελνε απλώς έναν εταιρικό φορητό υπολογιστή στον υπάλληλο αλλά με τα Windows 365, ο εργαζόμενος μπορεί ενδεχομένως να εργαστεί σε μια ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του δικού του προσωπικού υπολογιστή, tablet και smartphone.


«Μπορείτε να κάνετε την ίδια δουλειά σε έναν φορητό υπολογιστή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου,σε ένα tablet από το αυτοκίνητό σας μεταξύ ραντεβού ή στην επιφάνεια εργασίας σας ενώ βρίσκεστε στο γραφείο», δήλωσε η Microsoft. «Οι μικράς διάρκειας ή οι μερικής απασχόλησης εργαζόμενοι μπορούν επίσης να αυξάνουν και να μειώνουν τις ώρες εργασίας τους ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης, επιτρέποντας στον οργανισμό να ρυθμίζει τις ανάγκες του για απαιτητικές περιόδους χωρίς τις περίπλοκες προκλήσεις δοιηκητικού περιεχομένου και ασφάλειας έκδοσης νέου υλικού.


Μέσω των Windows 365, μια εταιρεία μπορεί να παρέχει έναν υπολογιστή cloud με ένα συγκεκριμένο επίπεδο προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των πυρήνων CPU, το μέγεθος της μνήμης RAM και του χώρου αποθήκευσης. Ο υπολογιστής cloud μπορεί επίσης να προεγκατασταθεί με προσαρμοσμένες εφαρμογές και με ασφαλή σύνδεση σε εταιρικό διακομιστή.

Επιπλέον, οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν και να ρυθμίζουν την απόδοση της Windows 365 στα διάφορα μηχανήματα για να εξασφαλίσουν την καλύτερη απόδοσή τους. Εάν η εμπειρία ενός cloud PC δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, το προσωπικό πληροφορικής της εταιρείας μπορεί να προσφέρει προτάσεις.

Το Windows 365 υπόσχεται επίσης ασφάλεια. Όλα τα δεδομένα που αποθηκεύονται μέσω της υπηρεσίας είναι κρυπτογραφημένα. Το προσωπικό IT μιας εταιρείας μπορεί επίσης να δημιουργήσει διαδικασία ταυτοποίησης πολλαπλών παραγόντων κατά την πρόσβαση των υπαλλήλων.

Το πόσο θα κοστίζει το Windows 365 δεν έχει ειπωθεί ακόμα. Αλλά η νέα υπηρεσία θα φτάσει σε δύο μορφές: Windows 365 Business και Windows 365 Enterprise. Η Microsoft σκοπεύει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα