Οι κύριες ενημερώσεις του MIUI 13 διέρρευσαν μαζί με την υποτιθέμενη νέα σχεδίαση του Κέντρου Ελέγχου!

Μια εικόνα αυτού που θα μπορούσε να είναι το ανασχεδιασμένο Κέντρο Ελέγχου για το MIUI 13 της Xiaomi έχει κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο. Σε αυτήν τη συγκεκριμένη λήψη, το Κέντρο ελέγχου του MIUI 13 φαίνεται να είναι οργανωμένο σε δύο στήλες, μοιράζοντας όλες τις ζωτικές λεπτομέρειες και ρυθμίσεις για το συγκεκριμένο smartphone στο οποίο λειτουργεί. Ένα τμήμα πληροφοριών, το οποίο πιθανότατα μπορεί να προσαρμοστεί, φαίνεται να δείχνει πράγματα όπως τραπεζικό υπόλοιπο, βήμα μετρητή και λεπτομέρειες ψηφιακής ευημερίας.

Ο έλεγχος έντασης και φωτεινότητας εμφανίζεται ως κάθετες γραμμές και η συνολική εμφάνιση του MIUI 13 Control Center δίνει μια απλή και καθαρή εντύπωση όσον αφορά τη λειτουργία και την ευκολία χρήσης. Ταυτόχρονα, μια διαρροή στο Weibo που μερικές φορές είναι γνωστή ως “Bald Panda” έχει προσφέρει μερικές από τις κύριες ενημερώσεις που το MIUI 13 θα φέρει μαζί του για χρήστες υποστηριζόμενων smartphone Redmi, POCO και Xiaomi. Το “νέο παιχνίδι σε λειτουργία μικρού παραθύρου” υποδηλώνει την εισαγωγή κυμαινόμενων παραθύρων για εφαρμογές παιχνιδιών για αρχάριους.

Το «νέο εικονίδιο επιτραπέζιου υπολογιστή» είναι αυτονόητο και αναμένεται με μια ενημέρωση λογισμικού όπως το MIUI 13 και η ίδια πηγή αναφέρει επίσης νέες κινούμενες εικόνες, γραμματοσειρές, ήχους και εφέ αφής. Όπως και όλα αυτά, οι χρήστες του MIUI 13 μπορούν να περιμένουν να βρουν ένα «σύστημα απόδοσης με στρώσεις» και «τεχνολογία σύντηξης μνήμης». Προφανώς, το τελευταίο θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το εικονικό βοηθητικό πρόγραμμα RAM, επιτρέποντας έτσι βελτιώσεις στην απόδοση χρησιμοποιώντας ένα μέρος του χώρου αποθήκευσης του smartphone.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα