Ρεκόρ Guinness οικονομίας για τη Ford Mustang Mach-E!!!

Μοίρασε την γνώση...

Ένα παγκόσμιο ρεκόρ οικονομίας σημειώθηκε στο Βιβλίο Guiness με την Mustang Mach-E και «πιστώθηκε» στη Ford για την απόδοση του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού της μοντέλου με το «βαρύ» όνομα.

Geekbuying WW

Η Mustang Mach E έκανε 1.352 χιλιόμετρα με μόλις δύο στάσεις συνολικής διάρκειας 45 λεπτών για φόρτιση, επίδοση που καταγράφεται ως παγκόσμιο ρεκόρ.

Διαφήμιση


Αξίζει να σημειωθεί πως με την επίδοση αυτή, που καταγράφτηκε επισήμως στη Βρετανία, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ford σημείωσε μέση κατανάλωση 9,5 kWh ανά 100 χιλιόμετρα. Η Mustang Mach-E που χρησιμοποιήθηκε ήταν η έκδοση Extended Range με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία των 88kWh. Η δοκιμασία ολοκληρώθηκε με μια διαδρομή 1.352 χιλιομέτρων από το John o ’Groats έως το Land’s End, με το ηλεκτρικό SUV να κάνει δύο στάσεις για φόρτιση, συνολικής διάρκειας 45 λεπτών της ώρας. Κατά τη διάρκεια της διάσχισης όλου του «νησιού», το SUV της Ford οδήγησε ο ανταποκριτής του BBC, Paul Clifton, ο Fergal McGrath και ο Kevin Brooker, οι οποίοι έχουν κάνει ρεκόρ οικονομίας με αυτοκίνητα diesel και βενζινοκίνητα.

Google news

Ξεκινώντας στις 3 Ιουλίου και οδηγώντας όλη τη νύχτα για να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι τρεις οδηγοί ολοκλήρωσαν το ταξίδι σε 27 ώρες με μέση ταχύτητα περίπου 50 χιλιόμετρα ανά ώρα. Είναι αξιοσημείωτο ότι σταμάτησαν μόνο δύο φορές για να φορτίσουν, πρώτα σε έναν σταθμό BP Pulse στο Lancashire και μια δεύτερη φορά στο Cullompton του Devon. «Αυτό το ρεκόρ αποδεικνύει ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πλέον προσβάσιμα για όλους», δήλωσε η ομάδα των οδηγών. «Όχι μόνο για τις μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη, για μετάβαση στη δουλειά και επιστροφή στο σπίτι ή ως δεύτερο αυτοκίνητο αλλά και για πραγματική χρήση σε μακρινές διαδρομές. Αποδείξαμε ότι, με αυτό το αυτοκίνητο, επιτεύχθηκε η πραγματική αλλαγή».

Cubot WW Cafago WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram