Το Mi A3 λαμβάνει την ενημέρωση ασφαλείας του Ιουλίου καθώς μπαίνει στον τελικό γύρο

Μοίρασε την γνώση...

Το πρόγραμμα Android One της Xiaomi ουσιαστικά σκοτώθηκε πριν από ένα χρόνο, με την εταιρεία να αποσύρει όλα τα σχέδια για την κυκλοφορία του Mi A4, αφήνοντας το Mi A3 ως την τελευταία του συσκευή Android One. Ωστόσο, η εταιρεία συνέχισε να υποστηρίζει το Mi A3 με σύνεση – για τώρα, τουλάχιστον.

Το Mi A3 λαμβάνει τώρα μια νέα ενημέρωση παγκοσμίως. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουλίου και φέρει την ονομασία build “V12.0.12.0 RFQMIXM”. Το OTA είναι μικρό, όπως συνήθως είναι τα μπαλώματα Android One, με μέγεθος μόλις 44 MB. Αυτή η ενημέρωση φαίνεται να είναι μια σταθερή έκδοση, αλλά μόνο για τις παγκόσμιες μονάδες του Mi A3. Άλλα μοντέλα λογισμικού του τηλεφώνου πιθανότατα θα λάβουν την ενημέρωση αργότερα αυτήν την εβδομάδα.


Η Xiaomi έστειλε την ενημέρωση του Ιουλίου στα Mi A2 και Mi A2 Lite την περασμένη εβδομάδα. Αυτές οι ενημερώσεις αναμένεται να είναι οι τελευταίες ενημερώσεις που θα λάβουν αυτά τα δύο τηλέφωνα, καθώς τώρα είχαν τις υποσχέσεις τριών ετών. Το Mi A3 κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά, έτσι τώρα μπαίνει στο τελευταίο έτος υποστήριξής του. Μέχρι αυτή τη φορά τον επόμενο χρόνο, περιμένουμε να λάβει και το τελευταίο του OTA, τερματίζοντας την εποχή των τηλεφώνων Xiaomi που διαθέτουν Android.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com