Το OnePlus 8T παίρνει την ενημέρωση OxygenOS 11.0.9.9: Διορθώνει το πρόβλημα τρεμοπαίγματος της οθόνης κατά τη λήψη νυχτερινών σκηνών!

Μοίρασε την γνώση...

Η OnePlus άρχισε να στέλνει την ενημέρωση συστήματος OxygenOS 11.0.9.9 στα 8T smartphone. Η ενημέρωση φέρνει την εφαρμογή OnePlus Store στους χρήστες OnePlus 8T, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους OnePlus και να αγοράζουν προϊόντα OnePlus. Η ενημέρωση προσθέτει επίσης μια λύση για το πρόβλημα της νυχτερινής σκηνής και τη βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος.

banner

Εδώ είναι η ενημέρωση:

Σύστημα

Βελτίωση σταθερότητας και επίλυση γνωστών προβλημάτων

Διαφήμιση
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Διορθώνει ένα πρόβλημα όπου η οθόνη μπορεί να τρεμοπαίζει κατά τη λήψη σε λειτουργία νυχτερινής σκηνής.

Google news
Κατάστημα OnePlus

Διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στο OnePlus με έναν διαισθητικό και βολικό τρόπο, αποκτήστε εύκολη πρόσβαση, ανακαλύψτε συναρπαστικές προσφορές μόνο για μέλη και αγοράστε προϊόντα OnePlus. (Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να απεγκατασταθεί)

Atlas VPN Redmagic WW

Το OnePlus κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη ενημέρωση OxygenOS με σταδιακό τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του OnePlus 8T στο εξωτερικό, η ενημέρωση ενδέχεται να μην εμφανιστεί αμέσως στο smartphone – ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες. Ταυτόχρονα, μπορείτε τώρα να ελέγξετε μη αυτόματα για ενημερώσεις μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σύστημα> Ενημέρωση συστήματος.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram