Το Xiaomi Mi Pad 5 εμφανίστηκε στο FCC με MIUI 12,5, μνήμη RAM 6 GB, χώρο αποθήκευσης έως 256 GB, πληκτρολόγιο και γραφίδα!

Τον περασμένο μήνα, η Xiaomi υπέβαλε την υπ’ αριθμό συσκευή 21051182G στην Οικονομική Επιτροπή της Ευρασίας (EEC), ένα τυπικό σημάδι ότι μια συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Η υποβολή της Xiaomi περιέγραψε τη συσκευή ως tablet, το οποίο ταιριάζει με διαρροές που η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη σειρά Mi Pad 5 φέτος. Προφανώς, η σειρά Mi Pad 5 θα φτάσει ως τρία μοντέλα, όλα με επεξεργαστές της σειράς Snapdragon 800.

Τώρα, το 21051182G έχει εμφανιστεί στο FCC, το αντίστοιχο των ΗΠΑ με την EEC. Όχι μόνο το FCC επιβεβαιώνει ότι το 21051182G είναι ένα tablet, αλλά επιβεβαιώνει επίσης μερικές πτυχές σχετικά με τη συσκευή που δεν έκανε η EEC. Η FCC δεν έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του 21051182G, παρόλο που μια διαρροή στο εργοστάσιο φαίνεται ότι έδειξε πώς θα μοιάζει με το Mi Pad 5.

Σύμφωνα με το FCC, η Xiaomi υπέβαλε το MIUI 12.5 με το 21051182G, το οποίο σύντομα θα αντικατασταθεί από το MIUI 13. Ενώ το 21051182G είναι μόνο μοντέλο Wi-Fi, υποψιαζόμαστε ότι τουλάχιστον ένα Mi Pad 5 θα προσφέρει συνδεσιμότητα 4G ή 5G. Το 21051182G υποστηρίζει 2,4 GHz και 5 GHz Wi-Fi, για αναφορά.

Επιπλέον, η FCC περιγράφει το 21051182G ως υποστήριξη ενός πληκτρολογίου και γραφίδας. Ως εκ τούτου, φαίνεται πιθανό ότι τα tablet Mi Pad 5 της Xiaomi θα ανταγωνίζονται τις σειρές Galaxy Tab S7 και iPad Pro όταν φτάσουν αργότερα φέτος. Επιπλέον, η λίστα αναφέρει ότι η Xiaomi έχει αναπτύξει δύο διαμορφώσεις του 21051182G, και οι δύο με 6 GB μνήμης RAM. Ωστόσο, το ένα θα έχει 128 GB αποθηκευτικού χώρου και το άλλο 256 GB.

Η Xiaomi αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά Mi Pad 5 αυτό το καλοκαίρι. Με την εμφάνισή του, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα tablet παγκοσμίως.

 

 
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα