Τώρα μέσω της Revolut εφαρμογής θα μπορείς να κάνεις κράτηση και στο ξενοδοχείο που θέλεις!

Μοίρασε την γνώση...

Την είσοδο της στην ταξιδιωτική αγορά κάνει η Revolut, παρουσιάζοντας το πρώτο «μη οικονομικό» χαρακτηριστικό του app.

Η βρετανική fintech παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό στην ψηφιακή της πλατφόρμα, με το όνομα Stays, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα, μέσω της εφαρμογής.

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν επιστροφή μέχρι και 10% για τις κρατήσεις καταλυμάτων που έγιναν μέσα από το app, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Stays της Revolut μπορούν ήδη να το χρησιμοποιήσουν οι χρήστες που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τους επόμενους μήνες θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNBC, προς το παρόν η εφαρμογή θα προσφέρει μόνο επιλογές σε καταλύματα, όμως στα σχέδια της εταιρείας είναι να προσθέσει πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

H Revolut, η οποία προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συναλλαγών μέσω μιας εφαρμογής, αποτιμάται τώρα στα 33 εκατ. δολάρια με βάση τον τελευταίο γύρο που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Δια


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com