Ακούμε μουσική ή μιλάμε στο τηλέφωνο εύκολα και οικονομικά από 8€ με τ’ ασύρματα ακουστικά της Lenovo και το κουπόνι του Wiibuying!

Μοίρασε την γνώση...

Η Lenovo είναι μία πολύ παλιά και ταυτόχρονα πολύ γνωστή εταιρεία. Από την άλλη μεριά έχουμε το Wiibuying, ένα καινούργιο σχετικά μαγαζί, που συνεχώς βγάζει νέα κουπόνια, καλά κουπόνια για διάφορα προϊόντα για να τα πάρουμε φθηνά. Τι γίνεται όταν τα συνδυάσουμε αυτά τα δύο!? Μα φυσικά ασύρματα ακουστικά από την Lenovo, σε τιμές που ξεκινάνε από 8.30€ για την ακρίβεια! Για την ακρίβεια σας έχω τρία ασύρματα ακουστικά, που πρέπει να δείτε και σίγουρα ν’ αγοράσετε. Ας τα δούμε όμως ένα – ένα…

banner

 

 

Lenovo TW16 Bluetooth 5.0 Conference Earbuds Headphone Wireless Earhook Earphone with Microphone Lasts 40 hours

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo TW16 συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth 5.0. Διαθέτουν λειτουργία μείωσης του θορύβου ENC, αναγνώριση κλήσης, σύνθετο ηχείο crossover, ανώδυνη χρήση, χρήση αριστερού/δεξιού αυτιού. Είναι κατασκευασμένα από ABS και ουσιαστικά δεν είναι ούτε in-ear, αλλά ούτε και εξωτερικά ακουστικά, αλλά “κρεμαστά”! Πως στερεώνονται δηλαδή…κρεμιούνται από το αυτί. Διαθέτουν πλαϊνό διακόπτη διαχείρισης. Η μπαταρία που έχουν είναι χωρητικότητας 90mAh και έχουν 150 ώρες χρόνο αναμονής και 6 ώρες συνεχή ομιλία. Τ’ ακουστικά είναι αδιάβροχα στον ιδρώτα και στην βροχή.

Διαφήμιση

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo TW16 μπορούν να γίνουν δικά σας από την αρχική τιμή των $12.99, με μόλις €8.30, εφόσον χρησιμοποιήσετε το κουπόνι WII33TW16.

Google news

 

 

 


 

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo X5 έχουν την ιδιαιτερότητα ότι ο ήχος δεν συλλέγεται από το αυτί, αλλά από το οστό! Έτσι η όλη εμπειρία είναι τελείως διαφορετική, μοναδική και με την δυνατότητα να προσέχετε του όποιους εξωτερικούς ήχους. Κρατήστε το περιβάλλον σας σε εγρήγορση και βελτιώστε την ασφάλεια των εξωτερικών αθλημάτων. Η κλήση μουσικής είναι χαμηλή κατανάλωση σε ενέργεια, εφόσον υπάρχει συμβατό με Bluetooth/καθολικό, είναι εύκολο στη χρήση. Η κλήση είναι υψηλής ευκρίνειας, χωρίς την ανάγκη κάποιας παρέμβασης, δίνοντας έτσι καθαρότερη ακοή. Εξαιρετικά ελαφρύ σώμα, χωρίς βάρος στα αυτιά ή καταπίεση, ώστε να μην σας κουράζουν εάν τα φοράτε συνέχεια. Συνδέονται μέσω BT 5.0, ενώ περιέχουν 8GB μνήμη για ν’ αποθηκεύσετε μέχρι και 1500+ τραγούδια για να τ’ ακούτε χωρίς να χρειάζεστε το κινητό σας.  Υποστηρίζουν ENC, δηλαδή ενισχυμένη ακύρωση εξωτερικού ήχου, ενώ είναι τελείως αδιάβροχα, αφού μπορείτε να τα φοράτε ακόμα και όταν κολυμπάτε! Τ’ ακουστικά διαθέτουν μπαταρία χωρητικότητας 135mAh, που θέλουν περίπου 2 ώρες για να φορτιστούν πλήρως και μετά μπορείτε να μιλάτε συνέχει μέχρι και 6 ώρες!

Αποκτήστε τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo X5 bone από την αρχική τιμή των $54.99 που έχει κανονικά στο μαγαζί, στα €39.87 με το κουπόνι WIILENX5.

Dresslily WW Redmagic WW

 

 


 

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo LP7 είναι κατασκευασμένα από ABS. Διαθέτουν διακόπτη για έλεγχο μουσικής και κλήσεων, ενώ συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 5.0. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο A2DP. Η μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 30mAh, ενώ η βάση φόρτισης είναι με μπαταρία χωρητικότητας 300mAh. Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 1.5 ώρα και μετά μπορείτε ν’ ακούτε μουσική για 8 ώρες περίπου. Η απόδοση του ήχου είναι στερεοφωνική, ενώ είναι αδιάβροχα και φέρουν πιστοποίηση IPX5.

Μπορείτε ν’ αποκτήσετε τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo LP7 από την αρχική τιμή των $29.99 στην τιμή των €20.74 με χρήση του κουπονιού 3AQMATB5.

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram