Αποκτήστε τώρα από Γερμανία το 23.8 ιντσών μόνιτορ Redmi 1A ΧΩΡΙΣ τελωνείο στα 101.99€ και αρχίστε να ετοιμάζεστε για την νέα σχολική χρονιά οικονομικά!

Μοίρασε την γνώση...

Μπαίνει Αύγουστος, οπότε είναι ώρα σιγά-σιγά να αρχίζετε να κάνετε τα πρώτα σχολικά/φοιτητικά ψώνια. Ένα από αυτά σίγουρα θα είναι για αρκετούς από εσάς ένα νέο μόνιτορ, ένα καλό μόνιτορ, αλλά που να μην αξίζει και μία περιουσία. Σαν το Xiaomi Redmi 1A που το δίνει το Cafago από την Γερμανική του αποθήκη σε Flash Sales και σε τιμή μόλις 101.99€!

banner

Το μόνιτορ Redmi 1A, είναι το μοντέλο RMMNT238NF. Έχει μέγιστη ισχύ 24W Max. Η 23.8 ιντσών οθόνη έχει μέγεθος προβολής 60,5 εκατοστά, φωτεινότητα 250cd / ㎡, λόγο αντίθεσης 1000: 1 (TYP) και κλίμακα οθόνης 16: 9. Ο χρόνος απόκρισης είναι στα 6ms (GTG). Η μέγιστη ανάλυση που μπορεί να πιάσει είναι τα 1920x1080P. Οι διαστάσεις της οθόνης είναι περίπου 53,92 x 18,12 x 41,95 εκ και ζυγίζει 2,7 κιλά.

 

Όπως βλέπεται και από τα χαρακτηριστικά της οθόνης που σας είπα πιο πάνω, η οθόνη Redmi 1A είναι μια οθόνη IPS 23,8 ιντσών με ανάλυση 1080P και γωνία θέασης 178 μοίρες. Αυτή η οθόνη έρχεται με σχεδίαση εξαιρετικά στενής στεφάνης τριών όψεων. Το λεπτότερο μέρος της οθόνης είναι περίπου 7,3 mm, βολικό για τοποθέτηση στην προσωπική σας επιφάνεια εργασίας. Το χαμηλό μπλε φως επιτρέπει το φιλτράρισμα του μικρού κύματος μπλε φωτός που τραυματίζει την όραση των ματιών σας για να μειώσει την πίεση των ματιών σας, διευκολύνοντας τα μάτια σας ακόμη και μακροχρόνια εργασία.

Google news

Για να αποκτήσετε την οθόνη Xiaomi Redmi 1A από την Γερμανική αποθήκη του TomTop ΧΩΡΙΣ τελωνείο όπως είπαμε, πατάτε το μπανεράκι από κάτω και πληρώνεται φυσικά πάντα μέσω Paypal.

Banggood WW Dresslily WW

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram