Εμπορική διάθεση νέας υπηρεσίας στη Wind και τροποποίηση του βασικού τιμοκαταλόγου Περιαγωγής από 1/10/2021

Μοίρασε την γνώση...

Η WIND Ελλάς ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας περιαγωγής WIND Roaming PASS, η οποία θα αντικαταστήσει από 1/10/2021 τον υπάρχοντα τιμοκατάλογο περιαγωγής για συγκεκριμένες χώρες εκτός Ε.Ε για συνδρομητές συμβολαίου.

banner

Συγκεκριμένα, από 1/10/2021 οι συνδρομητές οικιακών και εταιρικών προγραμμάτων, θα δύνανται κατά τη μετάβασή τους στους ακόλουθους προορισμούς των Ζωνών Α και Β να κάνουν χρήση των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας, των SMS και των MB του βασικού προγράμματός τους.

Διαφήμιση

Το WIND Roaming PASS ως ημερήσιο βήμα χρέωσης καλύπτει την εκτός συνόρων ημερήσια χρήση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας, SMS και MB και προσδιορίζεται ως ακολούθως:

Google news
 • 12,90€/ημερήσια χρήση για τη Ζώνη Α
 • 18,90€/ημερήσια χρήση  για τη Ζώνη Β

Ζώνη Α

Αλβανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ισραήλ, Καναδάς, Νήσος Μαν, Τουρκία

ZTE Many GEOs Blackshark WW

Ζώνη Β

Αρμενία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Γεωργία, Γιβραλτάρ, Γκέρνσεϋ, Ην. Αρ. Εμιράτα, Καζακστάν, Κατάρ, Κίνα, Κόσοβο, Κουβέιτ, Κιργιστάν, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο, Μογγολία, Μολδαβία, Νέα Ζηλανδία, Νήσοι Φερόε, Παλαιστίνη, Ουκρανία, Ρωσία, Σερβία, Ταιβάν, Τζέρσεϋ

Διευκρινίσεις:


 1. Το WIND Roaming PASS, ισχύει για οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου, το πρόγραμμα των οποίων  περιλαμβάνει ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, SMS και MB.
 2. Η ενεργοποίησή του ως βήμα χρέωσης γίνεται αυτόματα με την πρώτη χρεώσιμη κίνηση περιαγωγής (εισερχόμενες ή εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα ή προς τη χώρα που βρίσκεται ο συνδρομητής, SMS και data) και καλύπτει την χρήση που θα λάβει χώρα έως και τις 24:00 (ώρα Ελλάδος) της ημέρας ενεργοποίησης.
 3. Ισχύει Πολιτική Ορθής χρήσης με ημερήσιο όριο κατανάλωσης 500 λεπτά ομιλίας για εξερχόμενες (προς Ελλάδα και προς την χώρα που βρίσκεται ο συνδρομητής) και εισερχόμενες κλήσεις, 100 SMS και 500 MB. Μετά την κατανάλωση του ημερήσιου ορίου ή την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας και των SMS του πακέτου του συνδρομητή, στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της περιαγωγής η ενσωματωμένη χρήση υπολείπεται των παραπάνω ορίων, θα ισχύουν χρεώσεις βάσει του ανανεωμένου τιμοκαταλόγου περιαγωγής, που παρατίθεται παρακάτω. Αντίστοιχα, μετά την κατανάλωση του ημερήσιου ορίου ή των ενσωματωμένων MB του προγράμματος του συνδρομητή, η κίνηση δεδομένων θα απενεργοποιείται χάριν προστασίας του συνδρομητή από ακούσιες χρεώσεις και θα ενεργοποιείται εκ νέου μετά από ενεργοποίηση του διαθέσιμου πακέτου επέκτασης δεδομένων Roaming Daily Data Extension προκειμένου ο συνδρομητής να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κίνησης του λογαριασμού του.
 4. Τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας καταναλώνονται από το βασικό πρόγραμμα του συνδρομητή και ισχύουν για εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα και προς τη χώρα που βρίσκεται ο συνδρομητής, καθώς και για εισερχόμενες κλήσεις περιαγωγής. Το βήμα χρέωσης προσδιορίζεται ανά λεπτό. Στο πλαίσιο της υπηρεσίας δεν καταναλώνονται λεπτά ομιλίας από επιπρόσθετες υπηρεσίες ή προσφορές.
 5. Τα διαθέσιμα SMS καταναλώνονται από το βασικό πρόγραμμα του συνδρομητή. Αντίστοιχα, στο πλαίσιο της υπηρεσίας δεν καταναλώνονται τα SMS από επιπρόσθετες υπηρεσίες ή προσφορές. Από τη χρήση των ενσωματωμένων SMS εξαιρούνται επίσης τα SMS προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
 6. Τα διαθέσιμα MB καταναλώνονται από το βασικό πρόγραμμα του συνδρομητή ανά byte. Δεν περιλαμβάνονται επίσης ΜΒ από επιπρόσθετες υπηρεσίες ή προσφορές.
 7. Στις αναφερόμενες παραπάνω χρεώσεις του WIND Roaming PASS, περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ).

Πακέτα Επέκτασης Δεδομένων Roaming Daily Data Extension

Συμπληρωματικά με το WIND Roaming PASS, η WIND Ελλάς εισάγει τα ακόλουθα Πακέτα Επέκτασης Δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι συνδρομητές της διαθέτουν τον απόλυτο έλεγχο της κίνησης του λογαριασμό τους κατά τη διάρκεια της περιαγωγής. Ειδικότερα, μετά την εξάντληση των παρεχόμενων στο πλαίσιο του WIND Roaming PASS δεδομένων, ο συνδρομητής δύναται να ενεργοποιήσει τα ακόλουθα πακέτα:

Πακέτα Επέκτασης Χρήσης Δεδομένων 
  Ζώνη Α Ζώνη Β
Κόστος Ενεργοποίησης 4,99€ 7,5€
Διάρκεια Έως 24:001 Έως 24:001
MB 100MB 100MB

Διευκρινήσεις για τα πακέτα επέκτασης δεδομένων:

 1. Η ενσωματωμένη χρήση ισχύει έως τις 24:00  (ώρα Ελλάδος) της ημέρας ενεργοποίησης.
 2. Τα ενσωματωμένα MB των πακέτων καταναλώνονται ανά byte και ισχύουν για κίνηση δεδομένων κατά την περιαγωγή στις χώρες της ζώνης ενεργοποίησης.
 3. Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ).
Νέος Τιμοκατάλογος Χρεώσεων Περιαγωγής
Η WIND Ελλάς προχωράει σε τροποποίηση του βασικού τιμοκαταλόγου Περιαγωγής, με νέες απλοποιημένες χρεώσεις και ενοποίηση των ζωνών μεταξύ βασικών χρεώσεων και πακέτων περιαγωγής.
Πιο αναλυτικά, οι νέες χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:
Χρεώσεις για τις χώρες της Ζώνης Ε.Ε.
Χρεώσεις  λεπτών ομιλίας εξερχομένων κλήσεων, από Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο
Προς                                                                                                        
Ελλάδα / Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο Κατανάλωση ενσωματωμένης χρήσης και μετά εθνικές χρεώσεις
Ζώνη Α 0,99€
Ζώνη B 1,99€
Ζώνη C 1,99€
Ζώνη D 2,99€
Ζώνη E 4,99€

Διευκρινίσεις:

 1. Οι τιμές αναφέρονται σε € ανά λεπτό, με βήμα χρέωσης σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις όπως αυτές προσδιορίζονται στους επίσημους τιμοκαταλόγους της εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:  https://www.wind.gr/gr/wind/timokatalogoi/ .
 2. Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός Ε.Ε. και Ηνωμένου Βασιλείου είναι δωρεάν.
 3. Οι βιντεοκλήσεις καθώς και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες φωνής, χρεώνονται με βάση τον παραπάνω πίνακα.
 4. Όλες οι κλήσεις προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, κλήσεις maritime και δορυφορικές, χρεώνονται σύμφωνα με τις χρεώσεις της Ζώνης Ε.

Χρεώσεις SMS & MMS από Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο

Διευκρινίζεται ότι η τιμή χρέωσης ανά SMS προς τον υπόλοιπο κόσμο αυξάνεται από 0,521 σε 1,00€. Οι λοιπές χρεώσεις προς Ελλάδα /  Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο παραμένουν ως έχουν.

Συγκεκριμένα:

Προς SMS MMS
Ελλάδα / Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο Κατανάλωση ενσωματωμένης χρήσης και μετά εθνικές χρεώσεις 0,48€
Υπόλοιπο κόσμο 1,00€ 1,31€
Maritime – Δορυφορικά 1,488€ 3,10€

Διευκρινίσεις:

 1. Οι τιμές αφορούν την χρέωση ανά μήνυμα.
 2. Χρεώνονται και τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα MMS σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα χρεώσεων.

Mobile Internet από Ε.Ε. & Ην. Βασίλειο

Συνεχίζει να ισχύει η κατανάλωση ενσωματωμένης χρήσης και μετά εθνικές χρεώσεις, όπως αυτές προσδιορίζονται στους επίσημους τιμοκαταλόγους της εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:
https://www.wind.gr/gr/wind/timokatalogoi/. Βήμα χρέωσης ανά byte.

Χρεώσεις για τις χώρες των Ζωνών Α-Ε (όπου δεν ισχύει η υπηρεσία WIND Roaming PASS)

Χρεώσεις  λεπτών ομιλίας

Ζώνη Εξερχόμενες κλήσεις Περιαγωγής Εισερχόμενες Κλήσεις Περιαγωγής
Ζώνη A 0,99 € 0,99 €
Ζώνη B 1,99 € 1,99 €
Ζώνη C 1,99 € 1,99 €
Ζώνη D 2,99 € 2,99 €
Ζώνη E 4,99 € 4,99 €

Διευκρινίσεις:

 1. Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν:
  – για τους συνδρομητές συμβολαίου που βρίσκονται σε καθεστώς  περιαγωγής στις Ζώνες A και Β, μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων λεπτών ομιλίας από την υπηρεσία WIND Roaming PASS,
  – για τους συνδρομητές συμβολαίου που βρίσκονται σε καθεστώς  περιαγωγής στις ζώνες Γ, Δ και Ε, όπου δεν ισχύει η υπηρεσία WIND Roaming PASS,
  – για τους συνδρομητές καρτοκινητής και τους συνδρομητές προγραμμάτων, τα οποία δεν προσφέρουν  ενσωματωμένη χρήση λεπτών ομιλίας, SMS και MB για όλες τις ζώνες (Α έως και Ε).
 2. Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ).

Χρεώσεις SMS

Διευκρινίζεται ότι η τιμή χρέωσης ανά SMS από και προς τις ζώνες Α-Ε αυξάνεται από 0,521 σε 1,00€.

Η παραπάνω χρέωση περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ).

Mobile Internet

Η κίνηση δεδομένων θα πραγματοποιείται μετά από ενεργοποίηση ενός από τα υφιστάμενα διαθέσιμα πακέτα περιαγωγής.

Οι συνδρομητές των ταριφών Fleet εξαιρούνται από την παραπάνω χρέωση. Η κίνηση δεδομένων για τις συγκεκριμένες ταρίφες θα γίνεται ανά MB και θα χρεώνεται ως εξής:

Ζώνη MB
Ζώνη A 0,20 €
Ζώνη B 0,50 €
Ζώνη C 0,80€
Ζώνη D 1,10 €
Ζώνη E 1,50 €

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12% ή 15% ή 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ).

Κατάργηση τιμοκαταλόγου περιαγωγής της καρτοκινητής Q

Από 1/10/2021 καταργείται ο ξεχωριστός τιμοκατάλογος περιαγωγής της καρτοκινητής Q για τον υπόλοιπο κόσμο. Οι χρεώσεις περιαγωγής για τον υπόλοιπο κόσμο ακολουθούν τον παρατιθέμενο εδώ ενιαίο τιμοκατάλογο για όλους τους συνδρομητές WIND.

Καθορισμός νέων ζωνών χρέωσης περιαγωγής

Η ισχύουσα μέχρι πρότινος ζωνοποίηση στο πλαίσιο των υπηρεσιών περιαγωγής, περισσότερες πληροφορίες για την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.wind.gr/gr/wind/timokatalogoi/, αντικαθίσταται με τις ακόλουθες νέες ζώνες χρέωσης  για το βασικό τιμοκατάλογο και τα διαθέσιμα πακέτα:

ΖΩΝΗ Ε.Ε. (Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ηνωμένο Βασίλειο): Αζόρες, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κανάριες Νήσοι, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαδέρα, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νήσοι Άλαντ, Νήσος Ρεϋνιόν, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία

ΖΩΝΗ Α: Αλβανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ισραήλ, Καναδάς, Νήσος Μαν, Τουρκία

ΖΩΝΗ Β: Αρμενία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Γεωργία, Γιβραλτάρ, Γκέρνσεϋ, Ην. Αρ. Εμιράτα, Καζακστάν, Κατάρ, Κίνα, Κιργιστάν, Κόσοβο, Κουβέιτ, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο, Μογγολία, Μολδαβία, Νέα Ζηλανδία, Νήσοι Φερόε, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Ρωσία, Σερβία, Ταιβάν, Τζέρσεϋ

ΖΩΝΗ C: Αίγυπτος, Αργεντινή, Αφγανιστάν, Βιετνάμ, Βοσνία, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιορδανία, Ιράκ, Ιράν, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Μαλαισία, Μαρόκο, Μεξικό, Μονακό, Νότια Κορέα, Ομάν, Πουέρτο Ρίκο, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Φιλιππίνες, Χιλή, Χονγκ Κονγκ

ΖΩΝΗ D: Αγ. Λουκία, Αγ. Βικέντιος, Αζερμπαϊτζάν, Αϊτή, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλγερία, Ανατολικό Τιμόρ, Αρούμπα, Βενεζουέλα, Βερμούδες, Γκάνα, Γουατεμάλα, Γουιάνα, Γρενάδα, Εσουατίνι, Καμερούν, Καμπότζη, Κένυα, Κουρασάο, Λ. Δημοκρατία Του Κονγκό, Λάος, Λίβανος, Μακάο, Μαυρίκιος, Μιανμάρ, Μοζαμβίκη, Μπαγκλαντές, Μπαρμπάντος, Μπαχάμες, Μπαχρέιν, Μπενίν, Μποναίρ, Μπουρούντι, Νήσοι Κέιμαν, Νιγηρία, Νικαράγουα, Νότια Αφρική, Ονδούρα, Ουγκάντα, Ουζμπεκιστάν, Ουρουγουάη, Πακιστάν, Παναμάς, Παρθένοι Νήσοι (Γαλλ.), Περού, Σενεγάλη, Σουδάν, Σουρινάμ, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Τζαμάικα, Τρινιντάντ & Τομπάγκο, Υεμένη*

ΖΩΝΗ Ε: Αιθιοπία, Ανδόρρα, Αντίγκουα, Βολιβία, Γαλλική Πολυνησία*, Γκάμπια*, Γκαμπόν*, Γουινέα*, Δομινικανή Δημοκρατία, Ζάμπια*, Ζιμπάμπουε*, Ισημερινή Γουινέα*,Κούβα, Λιβερία, Λιβύη*, Μαδαγασκάρη, Μαλάουι*, Μαλδίβες, Μάλι*, Μαυριτανία*, Μποτσουάνα*, Μπουρκίνα Φάσο*, Μπρουνέι, Νεπάλ*, Νίγηρας, Παπούα Νέα Γουινέα*,Παραγουάη*, Πράσινο Ακρωτήρι, Σεϋχέλλες, Σιέρρα Λεόνε, Συρία*, Τατζικιστάν, Τόγκο*, Τσαντ*, Φίτζι

*Στις συγκεκριμένες χώρες η υπηρεσία δεδομένων δεν είναι διαθέσιμη.

Ακύρωση πακέτων περιαγωγής Wind Roamer και Roaming GPRS Bundle RoW

Τέλος ανακοινώνεται ότι σταματά η εμπορική διάθεση των πακέτων περιαγωγής Wind Roamer και Roaming GPRS Bundle RoW.

H WIND Ελλάς διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού όλων των εμπορικά διαθέσιμων πακέτων περιαγωγής, καθώς και της τροποποίησης των σχετικών όρων που τα διέπουν, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και το ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕΤΤ. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές, εφόσον επηρεάζονται, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως οποτεδήποτε λάβουν γνώση για τις ως άνω τροποποιήσεις έως και δύο (2) μήνες, εάν ακολουθείται μηνιαίος κύκλος τιμολόγησης ή τρεις (3) μήνες, εάν ακολουθείται διμηνιαίος κύκλος τιμολόγησης, από τη θέση τους σε ισχύ. Τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των νέων τιμολογίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμοκαταλόγους, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND https://www.wind.gr/gr/wind/timokatalogoi/ ή την εξυπηρέτηση πελατών καλώντας στο 13800 (0,25€/ κλήση) ή στο 1277 για εταιρικούς πελάτες (δωρεάν) ή απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα από στο Δίκτυο Καταστημάτων WIND.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram