Έρχεται το τέλος της γρήγορης ασύρματης φόρτισης….με νόμο!

Μοίρασε την γνώση...

Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία κινητών τηλεφώνων εξελίσσεται προς την ασύρματη φόρτιση. Προς το παρόν, η ασύρματη φόρτιση και τα ασύρματα ακουστικά είναι πολύ δημοφιλή. Προκειμένου να παρέχουν στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία, οι κατασκευαστές συνεχίζουν να εξερευνούν την ασύρματη γρήγορη φόρτιση υψηλότερης ισχύος. Μέχρι τώρα, οι περισσότεροι κατασκευαστές διαθέτουν ήδη ασύρματη συσκευή. Επίσης, η ταχύτητα φόρτισης ξεπερνά τώρα τα 50W που είναι χειροκροτήσιμο. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα 50W θα είναι η κορυφή της ασύρματης φόρτισης, τουλάχιστον στην Κίνα.

Πριν από λίγο καιρό, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Πληροφοριών εξέδωσε ένα έγγραφο με θέμα «Ενδιάμεσες διατάξεις για τη διαχείριση ασύρματου εξοπλισμού ασύρματης φόρτισης (μετάδοση ισχύος) (σχέδιο για σχόλια)». Αυτό το έγγραφο επιδιώκει να επιβάλει ορισμένους περιορισμούς στην ασύρματη γρήγορη φόρτιση κινητών τηλεφώνων.


Εκείνη την εποχή, το έγγραφο ήταν μόνο ένα σχέδιο για τη διεκδίκηση απόψεων. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι η εφαρμογή αυτού του κανόνα δεν είναι μακριά. Το έγγραφο επιδιώκει να σταματήσει την ασύρματη φόρτιση> 50W στις 31 Δεκεμβρίου 2021. Από την 1η Ιανουαρίου 2022, όλες οι κινητές και φορητές συσκευές ασύρματης φόρτισης που θα παράγονται, εισάγονται, πωλούνται και χρησιμοποιούνται στην Κίνα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 50W.

Αυτό θα περιορίσει τη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων κινητών τηλεφώνων ορισμένων κατασκευαστών στην ασύρματη γρήγορη φόρτιση. Για παράδειγμα, η λύση 120W για την ταχύτερη ασύρματη φόρτιση στον κόσμο είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Εκείνη τη στιγμή, το προϊόν πέτυχε 100% φόρτιση σε 15 λεπτά, υποστηρίζοντας ότι η ασύρματη φόρτιση θα ξεπεράσει τα 100W για πρώτη φορά. Προς το παρόν, αυτή η ασύρματη φόρτιση 120W μπορεί να μην επιτύχει ποτέ μαζική παραγωγή. Στο μέλλον, μπορούμε να αναζητήσουμε μόνο άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως περαιτέρω αναβάθμιση της ενσύρματης φόρτισης για να καλύψουμε αυτό το κενό.


Xiaomi Mi Mix 4 70W – 80W γρήγορη φόρτιση. Τι θα γίνει τώρα!?

Όσον αφορά την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, ο Κινέζος κατασκευαστής, Xiaomi, βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού του. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi MIX 4 στις 10 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εικασίες, αυτό το κορυφαίο smartphone θα έρθει με ασύρματη γρήγορη φόρτιση 70W/80W. Αυτή θα είναι η πρώτη μαζικής παραγωγής ασύρματη γρήγορη φόρτιση άνω των 50W. Ωστόσο, με την τρέχουσα έκθεση, η Xiaomi θα κάνει μια επανεξέταση. Προς το παρόν, η πρόταση δεν είναι ακόμη νόμιμη, οπότε η Xiaomi έχει ακόμα λίγο χρόνο να κάνει κάποιες αλλαγές.

Για να φορτιστεί μια συσκευή σε πλήρη χωρητικότητα 80W, τόσο το ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης όσο και η συσκευή πρέπει να υποστηρίζουν 80W. Εάν η συσκευή υποστηρίζει 80W αλλά το ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης υποστηρίζει 50W, το τηλέφωνο θα φορτίσει στα 50W και αντίστροφα. Δεδομένου ότι η Xiaomi χρησιμοποιεί ήδη την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 80W στο MIX 4, ίσως χρειαστεί να διακόψει την παραγωγή ασύρματων ταμπόν φόρτισης 80W ή να τα μειώσει στα 50W.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com