Gshopper – Γιορτάζει τα 3 χρόνια παρουσίας με πολλές προσφορές! Ελάτε να το γνωρίσουμε….!

Μοίρασε την γνώση...

Το Gshopper είναι άλλη μία συνεργασία που ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό εδώ στο iTechNews. Πρώτα ο Unpackman και τώρα και επίσημα στο site, είπαμε να δούμε τι λέει το κατάστημα αυτό. Εξάλλου, καλό είναι να υπάρχουν εναλλακτικές στην αγορά. Εξάλλου ο συναγωνισμός κρατάει τις τιμές σε λογικά επίπεδα και βοηθάει εμάς να κερδίζουμε. Το Gshopper λοιπόν γιορτάζει τα 3 χρόνια και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις. Ποια χρονική περίοδο θα τρέχουν? Από σήμερα 8/8 έως και τις 18/8. Έτσι για 10 ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να κερδίσετε πολλά!

banner

Τι είναι το Gshopper

Το Gshopper είναι μια παγκόσμια διασυνοριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία είναι αφιερωμένη στο να φέρνει καυτά προϊόντα σε παγκόσμιους καταναλωτές. Τα προϊόντα του καταστήματος είναι κυρίως ηλεκτρονικές αλλά και οικιακές συσκευές. Στο Gshopper θα βρείτε γνωστές μάρκες όπως Xiaomi, Oneplus, Roborock, Logitech Gohyo, Rozi Zenez Flurff κ.λπ.

Διαφήμιση

 

Που εδρεύει και που έχει αποθήκες?

Το Gshopper παρόλο που εδρεύει στην Σιγκαπούρη, έχει αποθήκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, για να παραλάβετε τις παραγγελίες σας άμεσα και χωρίς τελωνείο φυσικά! Σαν τρόπο αποστολής έχει το DHL αλλά και άλλους. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας έρχεται στο email το tracking number, για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται στον κόσμο η παραγγελία σας

Google news

 

Είναι αξιόπιστο το Gshopper?

Αν και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, ξέρω από τον Unpackman που το έχει δοκιμάσει ότι είναι αξιόπιστο και αξίζει κάποιος να το έχει υπόψιν του και να κάνει αγορές από εκεί. επιπρόσθετα, έχει 4.2 σκορ στο Trustpilot.

Geekmaxi Many GEOs Zaful WW

Το Gshopper γιορτάζει!

• Εγγραφείτε στον ιστότοπό του Gshopper για να λάβετε 100 βαθμούς. Τους βαθμούς αυτούς θα τους πάρετε μόνο μία φορά. Ισχύει από 1 έως και τις 18 Αυγούστου.
• Κοινοποιήστε οποιαδήποτε από τις σελίδες προϊόντων του καταστήματος στο Facebook, για να λάβετε 100 βαθμούς. Από την 1η έως και τις 18 Αυγούστου, οι συμμετέχοντες μπορούν να κοινοποιούν μία φορά την ημέρα και να διεκδικούν τους βαθμούς που τους αντιστοιχούν.
• Αφού ολοκληρώσετε μια συναλλαγή στον ιστότοπό του Gshopper, αφήστε μια καλή κριτική κάτω από τα σχόλια για να λάβετε 100 βαθμούς.
• Οι 100 βαθμοί που παίρνετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως 1 δολάριο ΗΠΑ κατά το check-out. Κάθε δολάριο ΗΠΑ που δαπανάται κατά το check-out θα υπολογίζεται ΔΥΟ φορές στο πρόγραμμα βαθμών. (1 δολάριο ΗΠΑ ισοδυναμεί με 2 βαθμούς, που σημαίνει ότι αν ξοδέψετε 10 δολάρια ΗΠΑ, θα λάβετε 20 βαθμούς κατά την περίοδο από την 1η Αυγούστου έως τις 18 Αυγούστου.)
• Λάβετε υπόψη ότι το ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ για τη χρήση των βαθμών αυτών είναι το 5% του συνολικού ποσού κάθε συναλλαγής. Όλα τα πιστωτικά ποσά που αποκτώνται στις περιόδους εκτός της 1ης Αυγούστου έως τις 18 Αυγούστου, υπόκεινται σε αλλαγές. Όλα τα νομίσματα θα μετατραπούν σε δολάρια ΗΠΑ κατά την έκδοση πιστωτικών σημείων.

Το κατάστημα έχει μοιράσει σε 3 κατηγορίες τις εκδηλώσεις που θα τρέχουν την περίοδο των γενεθλίων. Απλά πατήστε πάνω στην εικόνα που σας ενδιαφέρει για να ξεκινήσει η γιορτή!


 

Αν δεν θυμάστε τι γίνεται με τους πόντους που κερδίζετε μα τις κοινοποιήσεις και τις αγορές σας, δείτε την παρακάτω εικόνα…..

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram