Η Meizu πιστοποιεί τα πρώτα της νέα τηλέφωνα από τις αρχές του 2021

Μοίρασε την γνώση...

Η Meizu είναι μια κινεζική ΚΑΕ που κέρδισε μερικούς άλλους στην κυκλοφορία ναυαρχίδας πρώτη, με τον Snapdragon 888 το 2021. Και πάλι, δεν υπήρχε λόγος για παρακολούθηση των 18 και 18 Pro μετά την εκδήλωση του Μαρτίου. Τώρα, ωστόσο, ο Digital Chat Station ισχυρίζεται ότι η εταιρεία επέστρεψε με πιθανές επαναληπτικές αναβαθμίσεις για αυτά τα τηλέφωνα.

Ο διάσημος tipster ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει νέες εγγραφές για 2 νέες συσκευές Meizu στη βάση δεδομένων της κινεζικής εθνικής ραδιοφωνικής αρχής. Καθώς οι αριθμοί μοντέλων τους (M182Q και M192Q) ταιριάζουν πολύ με αυτούς που σχετίζονται με αυτούς της σειράς 18, μπορεί να είναι νέα τηλέφωνα 5G με προδιαγραφές που ενημερώνονται σε σύγκριση με τις υπάρχουσες ναυαρχίδες σε κάποιο βαθμό.

Διαφήμιση

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, είναι πιθανό ότι αυτές οι δυνατότητες θα μπορούσαν να αφορούν τον νέο επεξεργαστή 888+. Και πάλι, ο Digital Chat Station προβάλλει επίσης ότι ένα από αυτά τα επερχόμενα τηλέφωνα Meizu θα μπορούσε να έχει το 870. Όσον αφορά άλλα πιθανά σημεία πώλησης, το 18 Pro διαθέτει τον νέο αισθητήρα Samsung ISOCELL GN1 50MP ως κύρια κάμερα. ίσως η υποθετική ανανέωσή του θα μπορούσε να κάνει επίσης σε αυτό το τμήμα.

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Wondershare WW Cafago WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram