Η Microsoft κυκλοφορεί τα Windows 10 build 19043.1165 – ιδού τι νέο υπάρχει

Μοίρασε την γνώση...

Είναι για άλλη μια φορά η δεύτερη Τρίτη του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι, για τη Microsoft, είναι Patch Tuesday. Η εταιρεία κυκλοφορεί αθροιστικές ενημερώσεις για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10. Για τους περισσότερους χρήστες, αυτό περιλαμβάνει μόνο τα Windows 1o έκδοση 21H1, 20H2 και 2004 και όλοι λαμβάνουν την ίδια ενημέρωση. Αυτό συμβαίνει επειδή όλες αυτές οι εκδόσεις των Windows έχουν σχεδόν τα ίδια αρχεία, μόνο με ορισμένες δυνατότητες ενεργοποιημένες σε νεότερες εκδόσεις.

banner

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 έκδοση 21H1, 20H2 ή 2004, η αθροιστική ενημέρωση που θα λάβετε φέρει την ετικέτα KB5005033 και φέρνει τον αριθμό δημιουργίας έως 19043.1165, 19042.1165 ή 19041.1165, αντίστοιχα. Μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο εδώ, αν προτιμάτε να μην εξαρτάστε από το Windows Update. Υπάρχει μόνο ένα μοναδικό χαρακτηριστικό σε αυτήν την έκδοση και αυτό είναι:

Διαφήμιση
  • Ενημερώνει την προεπιλεγμένη απαίτηση δικαιωμάτων εγκατάστασης, ώστε να πρέπει να είστε διαχειριστής για την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης όταν χρησιμοποιείτε Point και Print.

Αυτό διορθώνει μια ευπάθεια στο Windows Print Spooler και είναι σχεδόν ό, τι νέο υπάρχει σε αυτήν την έκδοση. Η Microsoft επίσης δεν αναφέρει την αλλαγή που αποκλείει δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές από προεπιλογή, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ακολουθεί μια πιο λεπτομερής περιγραφή της αλλαγής:

Google news
  • Αλλάζει την προεπιλεγμένη απαίτηση δικαιωμάτων για την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης όταν χρησιμοποιείτε Point και Print. Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή για την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης. Εάν χρησιμοποιείτε Point and Print, ανατρέξτε στην ενότητα KB5005652, Point and Print Default Behavior Change και CVE-2021-34481 για περισσότερες πληροφορίες.

Ενώ οι προαναφερθείσες εκδόσεις των Windows 10 είναι οι μόνες που εξακολουθούν να υποστηρίζονται για τους γενικούς καταναλωτές, μια χούφτα άλλες εκδόσεις εξακολουθούν να υποστηρίζονται για εταιρικούς χρήστες. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις αθροιστικές ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν για άλλες εκδόσεις των Windows 10 στον παρακάτω πίνακα.

Tomtop WW Redmagic WW
Windows 10 version Build number KB article Download link Supported editions
1909 18363.1734 KB5005031 Update Catalog Enterprise and Education
1809 17763.2114 KB5005030 Update Catalog LTSC
1607 14363.4583 KB5005043 Update Catalog LTSB
1507 10240.19022 KB5005040 Update Catalog LTSB

Ως συνήθως, οι ενημερώσεις Patch Tuesday είναι υποχρεωτικές και τελικά θα εγκατασταθούν αυτόματα αν δεν το κάνετε μόνοι σας. Η χρήση των παραπάνω συνδέσμων μη αυτόματης εγκατάστασης μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε πότε να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερώσεις. Τα Windows 11 δεν λαμβάνουν καμία ενημέρωση σήμερα, καθώς έχουν συνήθως διαφορετικά χρονοδιαγράμματα από τις γενικές ενημερώσεις. Ωστόσο, πιθανότατα θα λάβουμε άλλη ενημέρωση των Windows 11 αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram