Η Xiaomi επιβεβαιώνει ότι η φωτογραφία παρουσίασης του Mi Band X είναι πραγματική, αλλά το προϊόν δεν είναι!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί να θυμάστε από προηγούμενες αναφορές ότι μια φωτογραφία μιας εσωτερικής παρουσίασης της Xiaomi που ανέφερε για ένα μυστηριώδες smart band, το Mi Band X, που διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες. Όπως φαίνεται σε μια διαφάνεια που εμφανίζεται στη φωτογραφία, το υποτιθέμενο επερχόμενο προϊόν θα διαθέτει μια επαναστατική ευέλικτη οθόνη 360 μοιρών μαζί με ένα λεπτό και ελαφρύ σώμα που τυλίγεται στον καρπό ενός χρήστη. Η αξιοπιστία της φωτογραφίας επιβεβαιώθηκε αργότερα ως γνήσια από ένα στέλεχος της εταιρείας, αλλά το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για το ίδιο το smart band.

Αποδεικνύεται ότι το Mi Band X είναι απλώς ένα κατασκευασμένο προϊόν που δημιουργήθηκε για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Xiaomi για νέους υπαλλήλους. Αυτό έγινε γνωστό από το στέλεχος δημοσίων σχέσεων της μάρκας Wang Hua στο Weibo, ο οποίος πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες ασκήσεις που απαιτούν από το προσωπικό να προετοιμάσει τον συνολικό σχεδιασμό, τις στρατηγικές μάρκετινγκ, τη βελτίωση των σημείων πώλησης και ούτω καθεξής για ένα ψεύτικο προϊόν.

Ο Wang επέμεινε επίσης ότι το Mi Band X δεν είναι πραγματικό προϊόν και ότι η Xiaomi προς το παρόν δεν σχεδιάζει να εργαστεί σε μια τέτοια συσκευή. Αυτή η αποκάλυψη σίγουρα θα απογοητεύσει εκείνους που ελπίζουν σε κάτι εντελώς διαφορετικό στην αγορά των wearables, ειδικά σε αυτήν που εισάγει μια τεχνολογία που δεν είχε ξαναγίνει σε μια έξυπνη μπάντα.

Όπως έχουμε επισημάνει προηγουμένως, μια οθόνη 360 μοιρών σε μια φορητή συσκευή είναι πράγματι δυνατή με την τρέχουσα τεχνολογία οθόνης. Ωστόσο, η συμπερίληψη ορισμένων εξαρτημάτων όπως μπαταρίες, πίνακες κυκλωμάτων και άλλα σε ένα λεπτό εύκαμπτο σώμα εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση για τους περισσότερους κατασκευαστές. Αυτό, φυσικά, μπορεί να αλλάξει τα επόμενα χρόνια καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται. Ίσως, να δούμε κάτι παρόμοιο με το Mi Band X της Xiaomi ή με άλλες μάρκες στο εγγύς μέλλον.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com