Με επιτυχία στέφθηκε η αντιμετώπιση μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις DDoS στην Cloudflare μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις DDoS

Μοίρασε την γνώση...

Η εταιρεία υποδομής και ασφάλειας ιστοσελίδων Cloudflare αποκάλυψε την Πέμπτη ότι αντιμετώπισε την μεγαλύτερη μέχρι τώρα ογκομετρική επίθεση κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας (DDoS) που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα.

banner

Η επίθεση, που ξεκίνησε μέσω ενός botnet Mirai, λέγεται ότι είχε στόχο έναν ανώνυμο πελάτη στη χρηματοπιστωτική βιομηχανία τον περασμένο μήνα. “Μέσα σε δευτερόλεπτα, το botnet βομβάρδισε το Cloudflare edge με πάνω από 330 εκατομμύρια αιτήματα “, σημείωσε η εταιρεία , φτάνοντας σε ένα ρεκόρ ύψους 17,2 εκατομμυρίων αιτημάτων ανά δευτερόλεπτο (σ.α.λ.), καθιστώντας το τρεις φορές μεγαλύτερο από τις ως τώρα γνωστές HTTP Επιθέσεις DDoS.

Οι ογκομετρικές επιθέσεις DDoS έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν ένα συγκεκριμένο δίκτυο με πρόθεση να υπερνικήσουν το εύρος ζώνης του και συχνά χρησιμοποιούν τεχνικές ανακλαστικής ενίσχυσης για να κλιμακώσουν την επίθεσή τους και να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυσλειτουργική διακοπή.

Google news

Επίσης, κατά κανόνα προέρχονται από ένα δίκτυο συστημάτων μολυσμένων από κακόβουλο λογισμικό-αποτελούμενο από υπολογιστές, διακομιστές και συσκευές IoT-επιτρέποντας στους φορείς απειλής να πάρουν τον έλεγχο και να επιλέξουν τις μηχανές σε ένα botnet ικανό να προκαλέσει εισροή ανεπιθύμητης κίνησης που κατευθύνεται εναντίον του θύματος.

AliExpress WW Zaful WW

Σε αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό, η κίνηση προήλθε από περισσότερα από 20.000 bots σε 125 χώρες παγκοσμίως, με σχεδόν το 15% της επίθεσης να προέρχεται από την Ινδονησία, ακολουθούμενη από την Ινδία, τη Βραζιλία, το Βιετνάμ και την Ουκρανία. Επιπλέον, τα 17,2 εκατομμύρια σ.α.λ. μόνο αντιπροσώπευαν το 68% του μέσου ποσοστού στροφών νόμιμης επισκεψιμότητας HTTP που επεξεργάστηκε η Cloudflare το 2ο τρίμηνο του 2021, που είναι στα 25 εκατομμύρια HTTP rps.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram