Μπορεί μια εφαρμογή στο κινητό να βελτιώσει τη ζωή μας;

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι το κινητό είναι πλέον τόσο απαραίτητο, όσο τα κλειδιά μας! Μπορεί και περισσότερο! Με τη βοήθειά του μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα! Κλήσεις, μηνύματα, φωτογραφίες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταινίες, τραγούδια, παιχνίδια είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε με ένα έξυπνο τηλέφωνο. Μπορεί άραγε ένα κινητό να συμβάλει και στη βελτίωση της ζωή μας; Μα φυσικά! Με τη χρήση των κατάλληλων εφαρμογών είναι βέβαιο ότι μπορεί να το κάνει και αυτό! Είτε θέλουμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, τη φυσική ή την πνευματική μας κατάσταση, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορούμε να εγκαταστήσουμε στο κινητό μας και να μας δώσει τη λύση! Ας δούμε μερικές…

Για περισσότερη άσκηση: Το περπάτημα μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση, να μας βοηθήσει να ελέγξουμε το βάρος μας, να δυναμώσουμε τα οστά μας και να περιορίσουμε τον κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης. Αν κατεβάσουμε στο κινητό μας την εφαρμογή  MapMyWalk, η οποία είναι δωρεάν, μπορούμε να μετράμε την απόσταση, τον ρυθμό βαδίσματος αλλά και τις θερμίδες που καίμε.

Για ηρεμία: Η κοινωνική αποστασιοποίηση που έφερε η πανδημία, μας κόστισε αρκετά. Το άγχος κυριάρχησε στη ζωή μας και χρειαζόμαστε χαλάρωση. Χάρη στην εφαρμογή Insight Timer, αποκτούμε πρόσβαση σε 15 χιλιάδες δωρεάν συνεδρίες διαλογισμού, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αφήσουμε μακριά την αρνητική ενέργεια.

Για καλύτερη όραση: Όσοι έχουμε φτάσει στο σημείο της ζωής μας που τα γυαλιά είναι απαραίτητα, ίσως χρειάζεται να ανακαλύψουμε τη δύναμη που έχει ο φωτογραφικός φακός του κινητού μας. Με την εφαρμογή Magnifying Glass + Flashlight, θα μπορούμε να κάνουμε zoom in και zoom out σε ετικέτες προϊόντων που δυσκολευόμαστε να διαβάσουμε, μενού εστιατορίων αλλά και εγχειρίδια οδηγιών. Η εφαρμογή αυτή μας δίνει και λειτουργία φακού με τη χρήση του φλας του κινητού μας!

Για μεγαλύτερη ευλυγισία: Η Yoga είναι ένας πολύτιμος φίλος για τον οργανισμό μας. Αυξάνει τη δύναμή μας, βελτιώνει την υγεία μας και οδηγεί τη φυσική και πνευματική μας κατάσταση σε ανώτερα επίπεδα. Η εφαρμογή Pocket Yoga δεν είναι δωρεάν, αλλά κοστίζει ελάχιστα χρήματα. Φέρνει στο σπίτι μας ένα Yoga Studio, με προγράμματα για κάθε επίπεδο.

Για απώλεια βάρους: Γενικά είναι σωστό να θέτουμε στόχους βελτίωσης του βάρους μας, να προσέχουμε τι τρώμε και πότε. Μάλιστα σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει πολύ να συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις. Όλα αυτά μας βοηθάει να τα επιτύχουμε η εφαρμογή MyFitnessPal. Διαθέτει μια τεράστια βάση μέτρησης θερμίδων, με περισσότερα από 14 εκατομμύρια τρόφιμα. Ακόμα διαθέτει μια τεράστια κοινότητα με περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες σαν εμάς, που είναι πρόθυμοι να μας συμβουλέψουν, ενθαρρύνουν ή να γίνουν φίλοι μας!  Κυριολεκτικά αυτή η εφαρμογή θα μας «λύσει τα χέρια» και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο στόχο μας νωρίτερα.

Για καλύτερο ύπνο: Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για όλους. Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, βελτιώνει τη διάθεσή μας, βοηθά στην απώλεια βάρους και άλλα πολλά. Η εφαρμογή Sleep Cycle καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο κοιμόμαστε και μας βοηθά να διορθώσουμε τα «λάθη», βελτιώνοντας έτσι τον ύπνο μας, αρκεί να έχουμε το κινητό δίπλα μας, στο κομοδίνο, ενώ κοιμόμαστε.

Τελικά, νομίζω ότι με τη σωστή χρήση, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μπορεί να γίνει το κινητό του! Και δε χρειάζεται να το βγάζεις βόλτα έχεις δεν έχεις διάθεση!!!


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com