Έχουμε νικητή στον YouTube διαγωνισμό μας με τα προϊόντα της SwitchBot! Είσαι εσύ!?

Μοίρασε την γνώση...

Την SwitchBot σας την έχω δείξει μέσω δύο βίντεο που έχω ανεβάσει στο κανάλι του site στο YouTube. Η εταιρεία είναι πολύ γνωστή στην Κίνα και τώρα θέλει να βγει και εκτός της χώρας. Διαθέτει μία πολύ μεγάλη σειρά από γκατζετάκια αυτοματισμού για το σπίτι και όχι μόνο που σίγουρα θα σας αρέσουν και θα τα θέλετε. Τι μου στείλανε να σας δείξω….δείτε:

banner

SwitchBot Solar Panel – SwitchBot Curtain – SwitchBot Bot – SwitchBot Hub Mini – SwitchBot Meter – SwitchBot Remote – SwitchBot Smart Humidifier

 

10 γκατζετάκια που μπορούν να κάνουν την ζωή σας εύκολη. Τι κάνει το καθένα θα το δείτε στα 3 βίντεο που σας έχω ετοιμάσει. Εάν πατήσετε πάνω στα ονόματα των προϊόντων επάνω, θα πάτε στη σελίδα της εταιρείας, όπου και εκεί μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα. Βέβαια στα βίντεο είμαι αρκετά αναλυτικός, οπότε σας είναι αρκετό. Ας δούμε όμως τα 3 βίντεο…

Διαφήμιση

Δείτε και τα τρία βίντεο με την σειρά που σας τα βάζω. Τα link των 3 βίντεο εάν δυσκολεύεστε να γράψετε σχόλιο, θα τα βρείτε εδώ : 123.

Google news

Δείτε και μερικές φωτογραφίες των προϊόντων…

AliExpress WW Hekka

 

 

 

 

Ώρα όμως για τον καλοκαιρινό μας διαγωνισμό. Τι θα κερδίσετε? ΟΛΑ όσα βλέπετε στα 3 βίντεο και τα 10 γκατζετάκια της SwitchBot!!! Υπόψιν, ένα από τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να είστε γραμμένοι στο κανάλι του iTechNews.gr, μην το ξεχνάτε! Το πως θα τα κερδίσετε θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας. Να το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον, σε κάποιο από τα τρία βίντεο, αναφέρω αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε. Αφού το κάνετε, τέλος του μήνα θα βγει ο νικητής. Υπόψιν, πρέπει να έχετε κάνει ΟΛΑ όσα λέω στο βίντεο, αλλιώς δεν θα ισχύει η συμμετοχή σας. Έτσι ο διαγωνισμός μας ξεκινάει σήμερα 8/7/2021 και θα τρέχει μέχρι και τις 31/7/2021. 5 Αυγούστου θα βγει ο νικητής πάλι στο Youtube. Σας περιμένω όλους εκεί!

 

Έχουμε νικητή…..! Η επιλογή έγινε με την βοήθεια του excel και πάλι και νικήτρια είναι η…


 

Συγχαρητήρια. Να μου στείλει τα στοιχεία της μέχρι και τις 12 του μήνα στο [email protected], ώστε στις 13 να της τα στείλω!

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram