Τηλεργασία μέχρι το 2022 ανακοινώνει η Amazon

Μοίρασε την γνώση...

Tην επόμενη χρονιά θα επιστρέψουν οι διοικητικοί υπάλληλοι της Αmazon στα γραφεία τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Η μεγάλη εξάπλωση της «Δέλτα» καθιστά ανέφικτη, επί του παρόντος, την επαναλειτουργία του εργασιακού χώρου, αναφέρει ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου. Προηγουμένως η εταιρεία είχε ζητήσει από τους υπαλλήλους της να εξακολουθήσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά τώρα επανακαθόρισε ως ημερομηνία επιστροφής στα γραφεία την 3η Ιανουαρίου 2022.

banner

Παράταση για διοικητικούς
Η Amazon, επίσης, τόνισε ότι «εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την κατάσταση όσον αφορά την COVID-19 και προσαρμόζουμε αναλόγως τις συστάσεις προς το προσωπικό». Η παράταση τηλεργασίας του κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν αφορά το προσωπικό των αποθηκών ή τους διανομείς, που αποτελούν και την πλειονότητα των εργαζομένων του. Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, και μετά την πανδημία θα επιτραπεί στους διοικητικούς υπαλλήλους να εργάζονται δύο ημέρες την εβδομάδα από το σπίτι. Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ, που καταρρίπτουν τις τελευταίες ημέρες ρεκόρ νέων λοιμώξεων COVID, δύο εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα, η επενδυτική Blackrock και η τράπεζα Wells Fargo, επίσης παρέτειναν την περίοδο τηλεργασίας για τους υπαλλήλους τους.

Η Wells Fargo, η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ όσον αφορά στο εργατικό δυναμικό της, ανέβαλε την επιστροφή των υπαλλήλων από 7 Σεπτεμβρίου σε 4 Οκτωβρίου, ενώ τους έδωσε και αμειβόμενη άδεια προκειμένου να πάνε να εμβολιαστούν. Σε παρόμοια κατεύθυνση κινήθηκε και η επενδυτική Blackrock παρατείνοντας την τηλεργασία κατά ένα μήνα, έως την 1η Οκτωβρίου.

Google news

Η Google, το Facebook και το Twitter έχουν ήδη ανακοινώσει ότι αναβάλλουν την επιστροφή στα γραφεία, με τις δύο πρώτες εταιρείες να επιβάλλουν και τον εμβολιασμό των εργαζομένων.

ChicMe WW Geekmaxi Many GEOs

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram