Το Netflix ξεκινά να δοκιμάζει παιχνίδια Android για χρήστες!

Μοίρασε την γνώση...

Το Netflix κάνει το επόμενο βήμα στο gaming επιτρέποντας στους συνδρομητές στο Android να παίξουν δύο παιχνίδια Stranger Things, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

banner

«Από σήμερα, τα μέλη στην Πολωνία μπορούν να δοκιμάσουν παιχνίδια Netflix για κινητά σε Android με δύο παιχνίδια – Stranger Things 1984 και Stranger Things 3 – όλα ως μέρος της συνδρομής τους», δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix σε δήλωσή του. «Είναι ακόμη πολύ, πολύ νωρίς και θα δουλέψουμε σκληρά για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία τους επόμενους μήνες, χωρίς την προσέγγισή μας χωρίς διαφημίσεις, χωρίς αγορές εντός εφαρμογής στο gaming.»

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς λειτουργεί σε ένα tweet από την πολωνική ομάδα του Netflix. Τα διαθέσιμα παιχνίδια θα εμφανιστούν στη ροή του σπιτιού σας. Εάν πατήσετε στο εικονίδιο ενός παιχνιδιού, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι και να πατήσετε ένα κουμπί για να το κατεβάσετε, το οποίο θα σας μεταφέρει στο κατάστημα Google Play για να το κατεβάσετε. Μπορείτε επίσης να βρείτε τα παιχνίδια μόνοι σας στο Google Play.

Google news

Μετά τη λήψη του παιχνιδιού, όταν το ανοίξετε για να το δοκιμάσετε και θα το παίξετε, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Netflix προτού αρχίσετε να παίζετε, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Netflix στο The Verge. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια δεν μεταδίδονται με ροή στη συσκευή σας – μεταφορτώνονται.

Govee Many GEOs Wondershare WW

Τον Ιούλιο, το Netflix έβαλε πολλά στοιχήματα σχετικά με τα σχέδιά του για τα παιχνίδια, προσλαμβάνοντας έναν πρώην διευθυντή της EA και Oculus για να ηγηθεί του παιχνιδιού της εταιρείας και δηλώνοντας ότι η αρχική του στρατηγική θα ήταν «κυρίως επικεντρωμένη στα παιχνίδια για κινητές συσκευές». Τα παιχνίδια θα συμπεριληφθούν επίσης δωρεάν με τις συνδρομές των χρηστών στο Netflix-το οποίο είναι έτοιμο να προσφέρει μια σουίτα παιχνιδιών για κινητά παρόμοια με το Apple Arcade που διατίθεται στους συνδρομητές του Netflix.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix πειραματίζεται με παιχνίδια. Η υπηρεσία ροής προσφέρει διαδραστικούς τίτλους όπως Black Mirror: Bandersnatch, Minecraft: Story Mode και Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal. Η εταιρεία είχε πολλά έργα Stranger Things στα σκαριά με τους Telltale, τους δημιουργούς των επιτυχημένων παιχνιδιών The Walking Dead, πριν καταρρεύσει το στούντιο.


Δεν είναι σαφές πότε οι συνδρομητές Netflix εκτός Πολωνίας ή σε διαφορετικές πλατφόρμες συσκευών μπορεί να μπορούν να δοκιμάσουν αυτήν τη λειτουργία.

Υπόψιν, το κατάστημα Google Play δεν θα φορτώσει εντός εφαρμογής όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε ένα παιχνίδι. Αντ ‘αυτού, θα μεταφερθείτε στο Play Store. Και μπορείτε να ξεκινήσετε παιχνίδια από την εφαρμογή Netflix, αλλά δεν θα παίξουν μέσα σε αυτήν.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram