Αξίζει! To animation της μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων για την κλιματική αλλαγή!

Μοίρασε την γνώση...

Ο Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος WalktheGlobalWalk, δημιούργησε την ταινία κινουμένων σχεδίων (animation) για την κλιματική αλλαγή ” H Ηρώ και η κλιματική αλλαγή”.

banner

To εκπληκτικό animation της μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων για την κλιματική αλλαγή αξίζει να μπει σε κάθε σχολείο
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ:

Διαφήμιση

Η Ηρώ, έμπνευση της μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, Μαρίνας Λιζάρδου, η οποία συμμετείχε ενεργά στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Walk the Global Walk, είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε πόλη του σύγχρονου κόσμου. Παρατηρεί τα σκουπίδια, τα εργοστάσια, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τις πλημμύρες και τις φωτιές, ενώ η μαμά της πιστεύει ότι όλα αυτά βρίσκονται μέσα στο μυαλό της και τίποτα δεν ισχύει.

Google news

To animation της μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων για την κλιματική αλλαγή αξίζει να μπει σε κάθε σχολείο
Στο αποκορύφωμα της ταινίας αποκαλύπτεται ότι είναι καθισμένη στη καρέκλα του παιδοψυχολόγου. Θλιμμένη κοιτά τον παιδοψυχολόγο, ο οποίος την παρακολουθεί προβληματισμένος. Η μαμά της Ηρώς περιμένει. Ο διάλογος που ακολουθεί μας αποκαλύπτει το μήνυμα που θέλει να περάσει η ταινία.

Gshopper Many GEOs ChicMe WW

ΓΙΑΤΡΟΣ – Η Ηρώ είναι ένα πολύ ευαίσθητο κορίτσι και έχει πολύ μεγάλη φαντασία… όμως θα πρέπει όλοι να την ακούσουμε.

ΜΑΜΑ – Εγώ τί πρέπει να κάνω γιατρέ;


ΓΙΑΤΡΟΣ – Να την ακούσετε.

To animation της μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων για την κλιματική αλλαγή αξίζει να μπει σε κάθε σχολείο
Η ταινία αφιερώνεται στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, από το Ζεφύρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια των πρόσφατων πυρκαγιών. Το animation υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της BROSinARTS animation studios, με την σκηνοθετική επιμέλεια του Αποστόλη Ηλιόπουλου και του Ηλία Ρουμελιώτη, βασισμένη στο σενάριο της Μαρίνας Λιζάρδου, του Αποστόλη Ηλιόπουλου και του Άρη Καπλανίδη.

To animation της μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων για την κλιματική αλλαγή αξίζει να μπει σε κάθε σχολείο

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram