Creality 3D Ender-3 Pro εκτυπωτής – Με €138.54 τελική από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, δεν υπάρχει άλλος 3D εκτυπωτής να δεις!

Μοίρασε την γνώση...

Προχθές σας είχα έναν laser χαρακτή εκτυπωτή, σήμερα σας έχω ένα 3D εκτυπωτή που σας τον έχω ξαναπαρουσιάσει, απλά τώρα είναι στη μισή τιμή σχεδόν και σίγουρα πιο κάτω σε τελική τιμή δεν θα βρείτε! Ποιος είναι αυτός….μα ο Creality 3D Ender-3 Pro. Τι είδα λοιπόν και σας τον προτείνω και εγώ….μα διαβάστε!

banner

Ο Creality 3D Ender-3 Pro είναι ένας καινούργιος εκτυπωτής που εμφανίστηκε από την εταιρεία μέσα στο 2018. Παρουσιάστηκε σαν Pro έκδοση, αλλά τα σοβαρά sites λένε ότι είναι ιδανικός για ερασιτεχνική χρήση, όχι φυσικά επαγγελματική που θα μπορούσε να σημαίνει το Pro. Οπότε εάν είστε ερασιτέχνης, χομπίστας, φτιάχνετε μετάλλια και καρφίτσες, αυτός είναι ο εκτυπωτής που ψάχνετε! Το άλλο φοβερό χαρακτηριστικό που όλοι λένε και συμφωνούν είναι η πολύ χαμηλή αναλογικά, τιμή του. Ειδικότερα με την τιμή που σας το βρήκα με το κουπόνι που μας έδωσε το Cafago, νομίζω αξίζει με τα χίλια για να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση.

Διαφήμιση

Ο εκτυπωτής έχει δυνατότητα εκτύπωσης 220 x 220 x 250mm, με μαγνητικό πλαίσιο/ταψί, με δυνατότητα ανάκαμψης της ενέργειας και με την δυνατότητα να δουλεύει πολύ εύκολα με εύκαμπτα υλικά, γίνεται η χρήση του μοναδική. Αυτά και ότι μπορεί εύκολα να τον τροποποιήσετε όπως θέλετε, αφού όλοι λένε ότι “χακάρετε” πολύ εύκολα!

Google news

Ο Ender-3 Pro είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με εισερχόμενη ενέργεια στα 110/240V, 50/60Hz και εξερχόμενη στα DC 24V 270W. Σαν μέθοδο εκτύπωσης χρησιμοποιεί την FDM(Fused Deposition Molding) και τυπώνει με ταχύτητα ≤180mm/s,ενώ φυσιολογικά κινείται στα 30-60mm/s. Η ακρίβεια του είναι στα ±0.1mm, με το πάχος του κάθε επιπέδου να είναι στα 0.1-0.4mm. Το μοναδικό ακροφύσιο που έχει, είναι διαμέτρου μόλις 0.4mm. Η θερμοκρασία στο “Heatbed” φτάνει ≤110℃. Μπορεί να δουλεύει και Online αλλά και Offline, ενώ αναγνωρίζει αρχεία STL, obj και amf . Για πρόγραμμα δουλεύει με το Cura, Repetier-Host και Simplify3D, ενώ συνεργάζεται άψογα με Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10, MAC και Linux. Μπορεί να δουλέψει με PLA, ABS, ξύλο, TPU, διαβαθμίζον χρώμα, Carbon fiber, κτλ. Ο εκτυπωτής έχει διαστάσεις 44.0 x 44.0 x 46.5cm και ζυγίζει 6.9kg.

Tomtop WW banner

Ο 3D εκτυπωτής Creality 3D Ender-3 Pro μπορεί να γίνει δικό σας στα €138.54 σε τελική τιμή πάντα, από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου! Μην την χάσετε αυτή την ευκαιρία!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram