Έφτασε Windows Subsystem for Android!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει τα Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου και ένα βασικό χαρακτηριστικό που υποσχέθηκε και δεν θα παραδοθεί είναι η υποστήριξη για εφαρμογές Android. Όμως η εφαρμογή κυκλοφόρησε επίσημα στο Microsoft Store και μπορείτε να την κατεβάσετε.

banner

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν κάνει τίποτα. Αν πάτε και ανοίξετε την εφαρμογή που υπάρχει στο Microsoft Store, θα δείτε απλώς ένα κενό μαύρο παράθυρο.

2021 09 03 9 02 27

Αυτό που είναι όμως ενδιαφέρον είναι η καταχώριση στο Store για το Windows Subsystem for Android. Η εφαρμογή δεν έχει περάσει από κάποιο στάδιο προεπισκόπησης, και η Microsoft δεν έχει εξηγήσει πως θα λειτουργεί ή το τι θα χρειαστείτε.

Google news

Η ανάρτηση της Microsoft λοιπόν αναφέρεται σαν Confidential στην περιγραφή, για το λόγο ότι η εφαρμογή προορίζεται για δοκιμές και ότι τα άτομα που υποτίθεται ότι τη χρησιμοποιούν δεν θα πρέπει να λαμβάνουν στιγμιότυπα οθόνης ή να μιλούν για το περιεχόμενό της.

Blackshark WW Dresslily WW

Η σελίδα απαιτήσεων συστήματος είναι λίγο πιο συγκεκριμένη. Η απαιτούμενη έκδοση των Windows είναι η 22000, η ​​οποία θα είναι αυτή που κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου. Όπως μπορούμε να δούμε όμως από το Store, η λειτουργία μπορεί να κυκλοφορήσει ανεξάρτητα. Θα απαιτεί 8 GB μνήμης RAM, με προτεινόμενα τα 16 GB. Θα λειτουργεί με επεξεργαστές ARM64 ή x64 κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς αυτοί οι δύο τύποι επεξεργαστών μπορούν να λειτουργήσουν με τα Windows 11.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι το ότι αυτή η εφαρμογή κυκλοφορεί και για κονσόλες Xbox, (Xbox One και Xbox Series X | S).


Η Microsoft μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει για εφαρμογές Android που τρέχουν σε κονσόλες παιχνιδιών, αλλά το gaming στο Android είναι μεγάλη υπόθεση. Η μεταφορά αυτών των παιχνιδιών στην κονσόλα, θα μπορούσε να είναι μια πολύ χρήσιμη στρατηγική, αν τελικά συμβεί.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram