Η Apple κυκλοφορεί την ενημέρωση iOS 12.5.5 με σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας για παλαιότερα iPhone και iPad

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple κυκλοφόρησε την ενημέρωση iOS με τον αριθμό έκδοσης 12.5.5 για παλαιότερα iPhone και iPad.

banner

Η ενημέρωση είναι η αντίδραση της εταιρείας με έδρα το Cupertino στην ανακάλυψη ενός άλλου κρίσιμου και ενεργά εκμεταλλευόμενου ελαττώματος ασφαλείας του πυρήνα XNU του συστήματος που επιτρέπει την εκτέλεση κακόβουλου κώδικα. Επομένως, συνιστάται ιδιαίτερα στους χρήστες παλαιότερων iDevices να εγκαταστήσουν την ενημέρωση iOS 12.5.5 το συντομότερο δυνατό. Τα επηρεαζόμενα smartphone της Apple είναι το iPhone 5s, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus (από 181 δολάρια ΗΠΑ στο Amazon).

Στην κατηγορία των tablet, επηρεάζονται επίσης το iPad Air 2013 και το iPad mini δεύτερης και τρίτης γενιάς. Το iPod Touch της 6ης γενιάς θα πρέπει επίσης να ενημερωθεί σε iOS 12.5.5, καθώς όλες αυτές οι συσκευές έχουν φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής τους και επομένως έχουν κολλήσει στο iOS 12. Παρόλο που πρόκειται για ξεπερασμένες συσκευές, η Apple εξακολουθεί να επιλύει κρίσιμα ζητήματα ασφάλειας όπως αυτά.

Google news

Χάρη στην αξιέπαινη πολιτική ενημέρωσης της Apple, οι χρήστες των προαναφερθέντων iPhone και iPad μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια τις συσκευές τους μετά την ενημέρωση. Με την ενημέρωση iOS 12.5.5, η Apple έχει επιδιορθώσει επιπλέον δύο άλλα ελαττώματα ασφαλείας που σχετίζονται με το spyware Pegasus, τα οποία αντιμετωπίστηκαν πρόσφατα στην ενημέρωση iOS 14.8 για νεότερες συσκευές. Αυτά τα ζητήματα θα πρέπει επίσης να διορθωθούν στην πιο πρόσφατη κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος της Apple για κινητά, iOS 15.

Cafago WW Govee Many GEOs

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram