Η Microsoft κυκλοφορεί την ενημέρωση Windows 10 Build 19044.1202 (KB5005101)

Με τη μεγάλη (και μακρά) διάθεση των Windows 11 να ξεκινά στις αρχές του επόμενου μήνα, η μεγαλύτερη προσοχή είναι στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, αλλά η Microsoft εξακολουθεί να αναπτύσσει τα Windows 10 και να κυκλοφορεί νέες τακτικές Insider σε τακτική βάση.

Τα Windows 10 21H2 Build 19044.1202 (KB5005101) είναι διαθέσιμα στο κανάλι προεπισκόπησης κυκλοφορίας τώρα και όπως συμβαίνει με προηγούμενες πρόσφατες εκδόσεις, το πώς θα το πάρετε θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα.

Η Microsoft εξηγεί:


Αυτή η ενημέρωση θα προσφέρεται αυτόματα στους Windows Insiders ήδη στα Windows 10, έκδοση 21H2 στο κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης. Για τους Insiders που δεν είναι ακόμα στα Windows 10, έκδοση 21H2 – αυτή η ενημέρωση προσφέρεται μέσω της εμπειρίας “αναζήτησης” στο Windows Update και ΜΟΝΟ σε Insiders που μεταφέρθηκαν από το κανάλι Beta στο κανάλι προεπισκόπησης κυκλοφορίας επειδή ο υπολογιστής τους δεν πληρούσε τις απαιτήσεις υλικού για Windows 11. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι Insiders θα πρέπει να μεταβούν στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Windows Update και να επιλέξουν τη λήψη και εγκατάσταση των Windows 10, έκδοση 21H2.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τις αλλαγές στο προηγούμενο Build 19044.1200, καθώς και μια επιδιόρθωση για ένα ζήτημα που προκάλεσε τη διακοπή της απόκρισης της σελίδας ρυθμίσεων του Windows Update μετά τη λήψη μιας προαιρετικής ενημέρωσης.


 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα