ΙΚΕΑ… ξέμεινε από στρώματα και οδηγούς

Μοίρασε την γνώση...

Ο κολοσσός της λιανικής αγοράς επίπλων, Ikea, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να τροφοδοτήσει περίπου 1.000 σειρές προϊόντων καθώς η έλλειψη οδηγών οχημάτων μεταφοράς συνεχίζει να πλήττει τις επιχειρήσεις.

banner

Η εταιρεία δήλωσε ότι η έλλειψη προϊόντων, όπως για παράδειγμα στρώματα σε ορισμένα καταστήματα, οφείλεται στην Covid-19 αλλά και το Brexit.

Μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων – από τις εταιρείας προμήθειας εμβολίων γρίπης έως τις εταιρείες τροφίμων και ποτών – μαστίζεται επίσης από προβλήματα εφοδιασμού.

Google news

Η βρετανική κυβέρνηση έχει προηγουμένως πει ότι «συνεργάζεται στενά με τη βιομηχανία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του κλάδου».

ZTE Many GEOs Cubot WW

Η Ikea έχει δηλώσει ότι και τα 22 καταστήματά της στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία αντιμετωπίζουν προβλήματα εφοδιασμού με το 10% των αποθεμάτων της, ή περίπου 1.000 σειρές προϊόντων.

Η εξήγηση της Ιkea είναι η ακόλουθη: «Όπως πολλοί άλλοι λιανοπωλητές, αντιμετωπίζουμε συνεχείς προκλήσεις με τις αλυσίδες εφοδιασμού μας λόγω της Covid-19, αλλά και των ελλείψεων εργατικού δυναμικού, καθώς επηρεάζονται όλες οι μεταφορές, οι πρώτες ύλες και οι πηγές τροφοδοσίας. Επιπλέον, βλέπουμε μεγαλύτερη ζήτηση από τους πελάτες μας καθώς περισσότεροι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι».«Ως αποτέλεσμα, αντιμετωπίζουμε χαμηλή διαθεσιμότητα σε ορισμένες σειρές προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένων των στρωμάτων.»

Η Ιkea ζητά συγγνώμη από τους πελάτες της και ελπίζει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί «τις επόμενες εβδομάδες και μήνες».

«Αυτό που βλέπουμε είναι μια τέλεια καταιγίδα προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της διατάραξης των παγκόσμιων εμπορικών ροών και της έλλειψης οδηγών, που επιδεινώθηκαν από την πανδημία και το Brexit», τονίζει η Ikea.

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα σημειώθηκε αναστάτωση στην παγκόσμια βιομηχανία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων λόγω της πανδημίας, ενώ οι ελλείψεις σε εργατικό δυναμικό λόγω του Brexit περιλαμβάνουν επαγγελματικούς κλάδους από οδηγούς φορτηγών έως εργαζόμενους στην παραγωγή κρέατος.


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram